Naše odpověď:
Dobrý den, děkujeme za Váš dotaz. Jak říkáte, při více lidech je vhodné upřednostnit nepřímé grilování nebo pečení před běžným grilováním, pokud se Vám každou chvíli nechce kontrolovat maso na grilu. Při větších návštěvách dále doporučujeme péct nebo grilovat nepřímou metodou. Takto se dá naprosto dokonale připravit např.:
Dost záleží na velikosti kuřete. Předpokládá doba pečení je cca 60 minut při teplotě 180-200°C. Abyste si byl jist, že je kuře hotové, vsuňte do jádra stehenního kloubu teploměr, tak aby se nedotýkal kosti, která má vyšší teplotu. Pokud bude teplota ve stehně 72 °C, je kuře hotové. Kuře bude z karmického grilu nejen křupavé ale i krásně šťavnaté uvnitř, protože keramika zadržuje teplo i vlhkost, což oceníte především pokud budete pracovat s libovým masem.
V případě, že budete mít další otázky ohledně keramických grilů Big Green Egg nebo Vás bude zajímat cokoliv ohledně grilování, neváhejte a obraťte se na nás. Volat můžete na naší zákaznickou linku, dále je Vám na našich webových stránkách k dispozici kontaktní online formulář anebo se za námi můžete vydat do naší kamenné prodejny s grily a udírnami Vladeko v Tachlovicích. Zde se můžete s případnými dotazy obrátit na jednoho z našich technických poradců.
Máte rádi ryby a nevíte jak je připravit? Přijďte k nám na kurz: rybí speciál s Martinem Lacinou!...
Ani tento rok nezahálíme a s klesajícími venkovními teplotami jako by se u nás se zájemci o to...
Vánoce se blíží a my jsme pro vás připravili skvělý výběr vánočních dárků, které potěší každého...
Žádné produkty