Pizza pece na plyn 

Pizza pece na plyn

U pizza pecí na plyn nás zaujalo naprosto jednoduché ovládání a rychlost roztopení pece na ideální teplotu pro pečení pizzy. Je to téměř totožné se zapalováním klasického plynového grilu - stačí stisknout knoflík a otočit kolečkem. Pec se ale na rozdíl od grilu rozpálí rychleji díky menším rozměrům a keramickému materiálu, který perfektně akumuluje teplo.

Plynová pec na pizzu umožní připravit si Vaše oblíbené jídlo bez větší námahy s prací se dřevem, jak je tomu u typických pizza pecí na dřevo. Ale pozor, i plynové pece jsou určeny pro použití ve venkovních nebo velmi dobře větratelných pro...

Zobrazit celý text

U pizza pecí na plyn nás zaujalo naprosto jednoduché ovládání a rychlost roztopení pece na ideální teplotu pro pečení pizzy. Je to téměř totožné se zapalováním klasického plynového grilu - stačí stisknout knoflík a otočit kolečkem. Pec se ale na rozdíl od grilu rozpálí rychleji díky menším rozměrům a keramickému materiálu, který perfektně akumuluje teplo.

Plynová pec na pizzu umožní připravit si Vaše oblíbené jídlo bez větší námahy s prací se dřevem, jak je tomu u typických pizza pecí na dřevo. Ale pozor, i plynové pece jsou určeny pro použití ve venkovních nebo velmi dobře větratelných prostorách. 

Kromě pizzy v plynové peci připravíte také steaky, ryby nebo zeleninu, což z nich dělá multifunkční zařízení a využití pro ni najdou i ti, co italským slaným koláčům neholdují. Díky minimalistickému dánskému designu bude pec ozdobou vaší zahrady. 

Zobrazuji 13 – 24 z 25 produktů
na stránku

Plynová pec na pizzu

Výhodou plynových pecí je jednoznačně kratší doba rozpálení než u dřevěných modelů. Určitě oceníte i fakt, že PB lahve pořídíte ve většině benzínek a zahradnictvích. Ani u nich ovšem není možné uvnitř budovy. Hořáky pecí jsou navrženy tak, do nich šlo méně kyslíku, než je tomu u klasických hořáků používaných v domácnosti. Díky tomu má plamen žlutou barvu, což má hen dvě výhody. První z nich je že lépe vidíte, co se uvnitř pece děje. Žluté plameny jsou také vyšší než normálně, což má za následek nahřátí horní části pece, jak je v pizzeriích obvyklé. Tento plamen, ale tvoří více oxidu uhličitého

Kategorie produktů

Aktuality

Archiv aktualit