Naše odpověď:
Kuchařky od Webera i od Zdeňka
Dobrý den, děkujeme za váš dotaz. Příruček a kuchařek máme v naší nabídce hned několik. Vzhledem k tomu, jak sám uvádíte, že jste začátečník, mohla by se vám hodit knížka vydaná přímo firmou Weber a nesoucí název „Weber Bible grilování“. Na 320 stránkách této atraktivní publikace najdete celou řadu užitečných rad, inspirativních tipů a zajímavých receptů pro grily Weber, recept vždy obsahuje podrobný pracovní postup a seznam všech použitých ingrediencí a atraktivní fotografii hotového jídla. V naší nabídce máme také grilovací kuchařku zaměřenou na vegetariánská jídla nebo na recepty z kuřecího masa. Vedle kuchařek a příruček přímo pro grily Weber vám můžeme nabídnout také kuchařku „Rozpal to, šéfe!“ od známého kuchaře Zdeňka Pohlreicha.
Kurzy grilování pro začátečníky i pokročilé
Co se týče kurzů grilování, tak v letošním kalendářním roce se uskutečnily již dva kurzy grilování pod názvem „Weber Gril Seminář Live“. První v květnu, druhý následující měsíc. Vzhledem k velkému zájmu o naše kurzy grilování jsme se rozhodli uskutečnit ještě jeden grilovací seminář. Bude se konat po prázdninách v září, konkrétně 23. září od 15:00 v prostorech výstavního areálu naší kamenné prodejny Weber World v Tachlovicích, nedaleko Rudné u Prahy. Pokud byste se chtěl kurzu grilování zúčastnit, můžete tak učinit emailové adrese linhartova@vladeko.cz, nebo můžete využít naší zákaznické linky (777 585 273, 311 678 445). Kurz je možné objednat nejpozději 12. 9. 2016. Co se týče náročnosti grilovacího kurzu, nemusíte mít žádné obavy. Kurz povedou dva profesionální kuchaři s bohatými zkušenostmi, kteří se vás ujmou a zábavnou formou vás zasvětí do světa grilování. Vyzkoušíte si pod jejich dohledem kompletní menu, které se ponese v duchu zimního grilování. Konkrétně si vyzkoušíte, jak se připravují fazole na pivu, popcorn se skořicí a cukrem, rostbíf s pomerančovou glazurou, špičaté zelí s pečenými knedlíky a grilovanou husičkou a nakonec tvarohový závin s kompotem z jablek, skořice a francouzského calvadosu. Během grilování dojde i na představení doplňkového sortimentu pro grily Weber, recept na jednotlivá jídla ze zimního menu najdete v mini kuchařce, kterou od nás dostanete po skončení kurzu jako malý dárek na rozloučenou. V případě vašeho zájmu o výše popsané knížky, nebo pokud byste měl nějaké další otázky, neváhejte se na nás obrátit.
Máte rádi ryby a nevíte jak je připravit? Přijďte k nám na kurz: rybí speciál s Martinem Lacinou!...
Ani tento rok nezahálíme a s klesajícími venkovními teplotami jako by se u nás se zájemci o to...
Vánoce se blíží a my jsme pro vás připravili skvělý výběr vánočních dárků, které potěší každého...
Žádné produkty