Naše odpověď:
Zdravíme, Ondro a děkujeme za poznatek. Nerezová grilovaní miska není součástí elektrické udírny Borniak UWD-NT-150. Jedná se sice o nejnovější modely udíren Borniak s novou izolací a ovládací jednotkou s časovačem, nicméně se jedná stále o modely určené pro uzení, nikoliv grilování. Udírny Borniak UWD dosahují vnitřních teplot do 120°C, což je pro grilování nedostačující.
Nerezové misky jsou pak součástí udíren Borniak BBD, kde srovnatelným modelem Vámi poptávané udírny je udírna Borniak BBDS-NT-150 s časovačem. Tyto udírny jsou vybaveny silnějšími topnými spirálami a je možné uvnitř komory dosáhnout teplot až 150 °C, které se používají na grilování metodou low and slow známé spíše jako barbecue. Pokud v udírně plánujete grilovat, doporučujeme tedy sáhnout po jednom z modelů udírny Borniak BBD, kde nerezovou grilovací misku najdete.
Foto: maso upravované metodou low and slow neblo-li barbecue
Co se ovšem týče metod uzení, zde žádné omezení není tzn. můžete udit:
V případě, že budete mít další otázky ohledně udíren nebo Vás bude zajímat cokoliv ohledně uzení, neváhejte a obraťte se na nás. Volat můžete na naší zákaznickou linku, dále je Vám na našich webových stránkách k dispozici kontaktní online formulář anebo se za námi můžete vydat do naší kamenné prodejny s grily a udírnami Vladeko v Tachlovicích. Zde se můžete s případnými dotazy obrátit na jednoho z našich technických poradců.
Máte rádi ryby a nevíte jak je připravit? Přijďte k nám na kurz: rybí speciál s Martinem Lacinou!...
Ani tento rok nezahálíme a s klesajícími venkovními teplotami jako by se u nás se zájemci o to...
Vánoce se blíží a my jsme pro vás připravili skvělý výběr vánočních dárků, které potěší každého...
Žádné produkty