Naše odpověď:
Dobrý den, u plynového grilu zvolte tento postup. Nejdříve počkejte, až bude gril na dotyk úplně studený. Poté vyjměte flavorizéry, zapalte hořáky a sledujte plameny. Pokud plamen nebude hořet na všech hořácích rovnoměrně, je možné, že je vnitřní strana něčím zablokována. Proto důkladně zkontrolujte hořák a plynové trysky a je-li hořák zanesený a plynové trysky zablokované, tak jej vyčistěte, respektive trysky uvolněte. Důvodů, proč gril sálá teplo nerovnoměrně může být ale víc. Díky otvoru u zapalování na hořácích bývá pravá část grilu zhruba o 4°C teplejší než levá strana. Může se ale stát, že teplejší bude levá strana grilu, obvykle to bývá způsobeno vlivem silnějšího větru, který teplo rozfouká podél hořáku. Gril můžete buď otočit o devadesát stupňů, nebo jej postavit na nějaké závětrné místo. V případě dalších dotazů nás neváhejte kontaktovat.
Máte rádi ryby a nevíte jak je připravit? Přijďte k nám na kurz: rybí speciál s Martinem Lacinou!...
Ani tento rok nezahálíme a s klesajícími venkovními teplotami jako by se u nás se zájemci o to...
Vánoce se blíží a my jsme pro vás připravili skvělý výběr vánočních dárků, které potěší každého...
Žádné produkty