Naše odpověď:
Dobrý den Michale, koš na dřevěné uhlí nebo-li palivový koš je u větších modelů keramických grilů Monolith navržen tak, aby optimalizoval grilování a poskytoval větší flexibilitu při vaření. Zde je několik hlavních důvodů, proč je koš rozdělený přepážkou na dvě části:
Kontrola teploty uvnitř grilu Monolith
Rozdělený koš umožňuje lepší regulaci teploty. Uživatel může umístit uhlí jen na jednu stranu, což umožňuje vytvářet různé tepelné zóny (přímé a nepřímé grilování).
Efektivní spotřeba paliva grilu Monolith
Můžete použít menší množství uhlí, pokud grilujete menší porce pro jednu až dvě osoby nebo chcete nízkou teplotu, což šetří palivo a zvyšuje účinnost grilování. Šetří životní prostředí i vaši peněženku.
Lepší proudění vzduchu uvnitř grilu Monolith
Rozdělení uhlí zlepšuje proudění vzduchu uvnitř grilovací komory, což vede k rovnoměrnějšímu spalování uhlí a lepší stabilitě teploty.
Větší flexibilita grilování v grilu Monolith
Umožňuje použít různé techniky vaření současně. Například můžete na jedné straně grilovat na přímém ohni a na druhé straně grilovat nepřímo mimo hlavní žár z ohně.
Snazší údržba grilu Monolith
Koš na uhlí lze snadněji čistit, protože rozdělené části umožňují rychlejší odstranění popela a usnadňují manipulaci s uhlím.
Konstrukce palivového koše zvyšuje možnosti použití grilu a činí jej všestrannějším pro různé druhy vaření. Navíc jedna podstatná zajímavost nakonec - přepážka uvnitř palivového koše je vyndavací. V případě potřeby ji můžete vyjmout a koš dřevěným uhlím naplnit celý.
V případě dalších dotazů ohledně keramických grilů nebo dalších otázek, neváhejte a obraťte se na nás. Volat můžete na naší zákaznickou linku, dále je Vám na našich webových stránkách k dispozici kontaktní online formulář anebo se za námi můžete vydat do naší kamenné prodejny s grily a udírnami Vladeko v Tachlovicích. Zde se můžete s případnými dotazy obrátit na jednoho z našich technických poradců.
Chcete si postavit zeď nebo garáž? Pravděpodobně budete potřebovat cihly. Pro tento typ cihel ale...
Máte rádi ryby a nevíte jak je připravit? Přijďte k nám na kurz: rybí speciál s Martinem Lacinou!...
Ani tento rok nezahálíme a s klesajícími venkovními teplotami jako by se u nás se zájemci o to...
Žádné produkty