Naše odpověď:
Dobrý den, děkujeme za váš dotaz. Pro přímé grilování je typická hodně vysoká teplota a kratší doba grilování. Proto je při přímém grilování potřeba pořádně rozpálit gril, a to na 200 až 230 °C. Metoda přímého grilování se používá například při přípravě steaků, hamburgerů a obecně menších kusů masa. Nepřímé grilování se používá pří přípravě větších kusů masa, jako jsou různé druhy pečení, kuře a jiná drůbež vcelku, vepřové koleno, žebra apod. Gril by měl být rozpálený na 160 až 180° C Pro nepřímé grilování je charakteristická nižší teplota a delší doba grilování. Pro obě grilovací metody vám můžeme nabídnout celou řadu příslušenství. Patří mezi ně například litinová mřížka Sear Grate vhodná na grilování steaků, nebo palivové nádoby Char-Basket, které výrazně usnadňují metodu nepřímého grilování na kotlových grilech. Můžeme vám nabídnout také motůrkem poháněné špízy a řadu dalších doplňků. V případě, že budete mít o některé doplňky ke grilům Weber zájem, nebo kdybyste se chtěl zeptat na něco dalšího, neváhejte a obraťte se na nás. Pro tyto účely můžete využít naší zákaznickou linku, nebo kontaktní online formulář na našich webových stránkách anebo nás můžete přijet navštívit do našeho obchodu Weber World Vladeko, který najdete v obci Tachlovice (mezi Zličínem a Rudnou u Prahy) na adrese Karlštejnská 97.
Máte rádi ryby a nevíte jak je připravit? Přijďte k nám na kurz: rybí speciál s Martinem Lacinou!...
Ani tento rok nezahálíme a s klesajícími venkovními teplotami jako by se u nás se zájemci o to...
Vánoce se blíží a my jsme pro vás připravili skvělý výběr vánočních dárků, které potěší každého...
Žádné produkty