Naše odpověď:
Dobrý den, děkujeme za váš dotaz. Z vlastních zkušeností a na základě zkušeností nasbíraných při pravidelných grilovacích seminářích pro naše zákazníky, můžeme říct, že hovězí hamburgery (ale i jakékoli jiné) se nejlépe grilují na litinové mřížce pro zvlášť prudké opékání Sear Grate z kolekce příslušenství Weber GBS. Abyste mohl použít litinovou mřížku Sear Grate, musíte mít gril vybavený grilovacím roštem s vyjímatelným GBS středem. Prostředek roštu se pak vyjme a nahradí právě litinovou mřížkou Sear Grate nebo jiným libovolným komponentem z kolekce příslušenství Weber GBS. Pokud gril s tímto roštem nemáte, lze si jej koupit samostatně. GBS rošty se ale vyrábějí pouze pro kotlové grily o průměru 57 centimetrů a pro plynové grily Spirit, Genesis a Summit. Kromě litinové mřížky Sear Grate se na grilování hamburgerů hodí také různé litinové tály. Grilování, respektive přípravu hamburgerů si můžete zpříjemnit také speciálním lisem na hamburgery, který vám pomůže vytvořit klasický americký „čtvrtlibrák“ nebo pořádného 230 gramového macka. V případě dalších dotazů nás neváhejte kontaktovat.
Máte rádi ryby a nevíte jak je připravit? Přijďte k nám na kurz: rybí speciál s Martinem Lacinou!...
Ani tento rok nezahálíme a s klesajícími venkovními teplotami jako by se u nás se zájemci o to...
Vánoce se blíží a my jsme pro vás připravili skvělý výběr vánočních dárků, které potěší každého...
Žádné produkty