Naše odpověď:
Dobrý den, děkujeme za váš dotaz. Předehřívání plynového grilu, ale i jakéhokoli jiného, je pro správné grilování velmi důležité a rozhodně se nejedná o žádnou fámu. Bez řádně rozpáleného roštu se v podstatě nedá grilovat. Nebo dá, ale výsledek by vám a ani nikomu jinému radost rozhodně neudělal. Vlastně je to podobné jako když vaříte doma v kuchyni na klasické pánvi nebo pečete v troubě. Když budete smažit řízky, taky si pánev nejdřív pořádně rozpálíte, stejně tak musíte předehřát troubu, když chcete péct kuře nebo nějaký moučník. No a u plynového grilu je to podobné. Před každým grilováním je důležité zapálit gril a nechat ho naplno běžet se zavřeným poklopem alespoň dvacet minut, dokud se gril nerozpálí na 260 °C. Teprve pak na něm můžete začít grilovat. V případě dalších dotazů nás neváhejte se na nás obrátit. Pro tyto účely můžete využít naší zákaznickou linku, dále je vám k dispozici kontaktní online formulář na našich webových stránkách anebo nás můžete přijet navštívit do naší kamenné prodejny Weber World Vladeko v Tachlovicích (mezi Zličínem a Rudnou u Prahy), kde se vám bude věnovat jeden z našich technických poradců, který zodpoví každý váš dotaz na příslušenství a grily Weber.
Máte rádi ryby a nevíte jak je připravit? Přijďte k nám na kurz: rybí speciál s Martinem Lacinou!...
Ani tento rok nezahálíme a s klesajícími venkovními teplotami jako by se u nás se zájemci o to...
Vánoce se blíží a my jsme pro vás připravili skvělý výběr vánočních dárků, které potěší každého...
Žádné produkty