Měření teploty uvnitř udírny za pomocí sond na maso

Dobrý den, chci se zeptat, kde je nejlepší místo pro umístění sondy na měření teploty uvnitř udírny?
Gábina P.

Naše odpověď:

Dobrý den, děkujeme Vám za dotaz. V případě že přemýšlíte o pořízení sondy na měření teploty uvnitř komory udírny máte na výběr ze dvou možností a to buď sondu bezdrátovou nebo sondu propojenou drátkem s ovládacím panelem. Nejideálnější je používání sondy rovnou uvnitř masa. Teplotu udírny většinou zjistíte na teploměru, který standardně bývá ve výbavě udírny. V případě digitálních udíren je teplota zobrazena na digitálním displeji.

sonda do masa Weber

Pokud i tak trváte na sondě pro měření teploty v komoře udírny, je důležité kde teplotu měříte. Samozřejmě, že nejvyšší teplotu naměříte u topného tělesa a chladnější, jak jdete udírnou výš ke klapce na regulaci průtoku kouře. Např. termosonda Weber Connect Smart Grilling Hub, která v balení obsahuje dvě sondy, jednu jednoduše připojíte na rošt uvnitř udírny a druhou lze zapíchnou do masa. Je to zajímavá kombinace, která by mohla splňovat Vaše požadavky.

sonda do masa Weber

V případě, že budete mít další otázky ohledně termosondy do udírny, neváhejte a obraťte se na nás. Volat můžete na naší zákaznickou linku, dále je vám na našich webových stránkách k dispozici kontaktní online formulář anebo se za námi můžete vydat do naší kamenné prodejny Vladeko v Tachlovicích. Zde se můžete s případnými dotazy obrátit na jednoho z našich technických poradců.

Kategorie produktů

Aktuality

Archiv aktualit