Naše odpověď:
Dobrý den, děkujeme za Váš dotaz. Cedrová grilovací prkénka používáme primárně při grilování. Jedná se o velmi oblíbenou přípravu zvláště mořských plodů. Je to taková specifická chuť a vůně, kterou dodává jídlu. Nejsem si ale jistý, co by s cedrem udělalo uzení v udírně po dobu několika hodin. Přece jen je to jehličnan a ty nejsou obecně doporučovány k uzení. Umím si představit použít cedrové prkno během uzení na omezenou dobu pro ovonění masa a poté ho zase vyjmout. Osobně bych ho použil během uzení možná až v druhé polovině uzení. Pokud máte rádi uzeného lososa proč to nevyzkoušet? Důležité je, aby se prkénko nevznítilo. Experimentovat můžete neomezeně.
V případě, že budete mít jakékoliv další otázky ohledně udíren a uzení, neváhejte a obraťte se na nás. Volat můžete na naší zákaznickou linku, dále je vám na našich webových stránkách k dispozici kontaktní online formulář anebo se za námi můžete vydat do naší kamenné prodejny Vladeko v Tachlovicích. Zde se můžete s případnými dotazy obrátit na jednoho z našich technických poradců.
Máte rádi ryby a nevíte jak je připravit? Přijďte k nám na kurz: rybí speciál s Martinem Lacinou!...
Ani tento rok nezahálíme a s klesajícími venkovními teplotami jako by se u nás se zájemci o to...
Vánoce se blíží a my jsme pro vás připravili skvělý výběr vánočních dárků, které potěší každého...
Žádné produkty