Naše odpověď:
Dobrý den, Bohdano, elektrická udírna Borniak UWD-NT-150 nemá žádnou sondu na měření vnitřní teploty masa a obecně námi nabízené elektrické udírny tyto sondy v základním vybavení nemívají.
Pro toto měření Vám můžeme doporučit námi nejvíce používané teploměry značky Meater, které v udírně mohou být po celou dobu uzení. Vybírat navíc můžete z několika typů, které se liší dosahem a přenosem naměřené teploty na Váš chytrý telefon s aplikací Meather App. Nerezovou sondu pak jednoduše vpíchnete do masa a v mobilu sledujete jeho přípravu.
Další variantou jsou vpichové teploměry, kterými měříte aktuální teplotu uvnitř masa. Nelze totiž zaručit, že každý kus (většinou) uzeného masa má stejnou hmotnost a tedy i příprava bude trvat stejný čas. Teplota v různých místech udírny bývá také mírně odlišná. Pro tyto účely nejraději používáme digitální teploměr Pit Boss. Za všechny máme odzkoušené například digitální teploměr Pit Boss.
Pokud budete mít další otázky na příslušenství pro udírny nebo Vás bude zajímat cokoliv ohledně uzení, neváhejte a obraťte se na nás. Volat můžete na naší zákaznickou linku, dále je Vám na našich webových stránkách k dispozici kontaktní online formulář anebo se za námi můžete vydat do naší kamenné prodejny s grily a udírnami Vladeko v Tachlovicích. Zde se můžete s případnými dotazy obrátit na jednoho z našich technických poradců.
V sobotu 25.1.2025 se konal na naší prodejně již tradiční kurz výroby domácích uzenin pod vedením...
Což už všichni dobře víme - domácí udírna je tradičním a v posledních letech opět velmi oblíbeným...
Chcete na vlastní oči vidět, jak se vyrábí pravé domácí klobásy nebo si jen od Mistra Málka...
Žádné produkty