Naše odpověď:
Dobrý den Tobiáši, grily na dřevěné uhlí jsou pro grilování přímou i nepřímou metodou přímo dělané. I ve Vašem grilu na dřevěné uhlí Napoleon Charcoal Professional 605 lze tedy naprosto jednoduše trhané maso za pomoci nepřímé metody ugrilovat. Tato metoda spočívá v tom, že maso se připravuje po delší dobu při nižší teplotě, a to v nepřímém kontaktu s žárem. To umožňuje, aby se maso pomalu a rovnoměrně propeklo a získalo svou charakteristickou šťavnatost a vláčnost.
V případě, že budete mít další otázky ohledně grilů na dřevěné uhlí nebo samotného grilování, neváhejte a obraťte se na nás. Volat můžete na naší zákaznickou linku, dále je Vám na našich webových stránkách k dispozici kontaktní online formulář anebo se za námi můžete vydat do naší kamenné prodejny Vladeko v Tachlovicích. Zde se můžete s případnými dotazy obrátit na jednoho z našich technických poradců.
Máte rádi ryby a nevíte jak je připravit? Přijďte k nám na kurz: rybí speciál s Martinem Lacinou!...
Ani tento rok nezahálíme a s klesajícími venkovními teplotami jako by se u nás se zájemci o to...
Vánoce se blíží a my jsme pro vás připravili skvělý výběr vánočních dárků, které potěší každého...
Žádné produkty