Naše odpověď:
Dobrý den Jane, pokud máte chuť na dokonale ugrilované kuře, ale nemáte ke grilu na dřevěné uhlí otočný rožeň, existuje několik alternativních metod, jak dosáhnout podobného výsledku. Jednou z možností je použití nerezového pekáče na kuře Napoleon, který umožňuje kuře grilovat stojící. Díky tomu se maso rovnoměrně propeče ze všech stran a zůstane šťavnaté. Do nádobky na marinádu uprostřed pekáče navíc můžete přidat pivo nebo ovocnou šťávu, aby kuře získalo bohatou a zároveň originální chuť.
Alternativně, můžete kuře připravit na grilu pomocí techniky nepřímého grilování - metodou Low & Slow. V grilu na dřevěné uhlí Vám k tomu stačí pouze dvě palivové nádoby, do kterých umístíme rozžhavené grilovací brikety či dřevěné uhlí. Nádoby umístíme v grilu po stranách, aby kuře postavené uprostřed grilu bylo mimo přímý žár. Gril uzavřete a během grilování minimálně otevírejte, aby se kuře peklo ze všech stran rovnoměrně. I bez otočného rožně můžete doma připravit vynikající grilované kuře.
V případě, že budete mít nerezový pekáč Napoleon zájem, nebo kdybyste se chtěl zeptat na něco dalšího, neváhejte a obraťte se na nás. Volat můžete na naší zákaznickou linku, dále je Vám na našich webových stránkách k dispozici kontaktní online formulář anebo se za námi můžete vydat do naší kamenné prodejny s grily a udírnami Vladeko v Tachlovicích. Zde se můžete s případnými dotazy obrátit na jednoho z našich technických poradců.
Máte rádi ryby a nevíte jak je připravit? Přijďte k nám na kurz: rybí speciál s Martinem Lacinou!...
Ani tento rok nezahálíme a s klesajícími venkovními teplotami jako by se u nás se zájemci o to...
Vánoce se blíží a my jsme pro vás připravili skvělý výběr vánočních dárků, které potěší každého...
Žádné produkty