Naše odpověď:
Dobrý den, děkujeme Vám za dotaz. Uzení jednoznačně začíná pořádným rozehřátím udírny. Pokud umístíte uzené maso do studené udírny Bradley je velká pravděpodobnost, že Vám bude dehtovat. Maso vždy vkládejte do vyhřáté udírny aspoň na 50-60°C. Co se týče zapálení udících briket, vliv venkovní teploty nás neomezuje. Domácí udírny Bradley jsou dobře izolované a o rozpálení udících briket se stará topná spirála s dostatečným výkonem.
Venkovní teplota by neměla by mít takový vliv, pokud samozřejmě nejde o hodně velký mráz. Větší vliv na uzení má ale silný vítr. Jde hlavně o to zkusit to a zařídit se podle momentální situace. V případě, že budete udit při nízkých až mínusových venkovních teplotách, nebude problém v rozpalování dřevěných udících briket Bradley, ale v maximální teplotě, kterou v udírně udržíte. Počítejte, že při nulových teplotách dosáhnete v udírně max. 90-95°C.
V případě, že budete mít další otázky ohledně uzení, neváhejte a obraťte se na nás. Volat můžete na naší zákaznickou linku, dále je vám na našich webových stránkách k dispozici kontaktní online formulář anebo se za námi můžete vydat do naší kamenné prodejny Vladeko v Tachlovicích. Zde se můžete s případnými dotazy obrátit na jednoho z našich technických poradců.
Máte rádi ryby a nevíte jak je připravit? Přijďte k nám na kurz: rybí speciál s Martinem Lacinou!...
Ani tento rok nezahálíme a s klesajícími venkovními teplotami jako by se u nás se zájemci o to...
Vánoce se blíží a my jsme pro vás připravili skvělý výběr vánočních dárků, které potěší každého...
Žádné produkty