Jaký teploměr použít ve zděné udírně?

Dobrý den, rád bych se na vás obrátil s dotazem jaký a případně jak dlouhý použít teploměr pro měření teploty masa uvnitř zděné udírny. Tl. zděné stěny udící komory je 20 cm, dvířka jsou kovová nerezová. A stejný dotaz je i na zděnou klenbovou pec kde je tl. zděné čelní i boční stěny dokonce 30 cm a dvířka jsou stejného typu kovová nerezová. Předem děkuji za odpověď.
Radek B.

Naše odpověď:

Dobrý den Radku, vpichový teploměr s nejlepším prostupem signálu pro Vaši zděnou udírnu i pec, který překoná sílu stěny a nerezová dvířka udírny se nazývá Meater 2+ bezdrátový teploměr na maso. Jeho signál  naprosto pohodlně prochází při uzení dvouplášťovou stěnou nerezové udírny a domníváme se, že projde i tou Vaší. Síla stěny však může ovlivnit dosah signálu, který je u tohoto teploměru uváděn až 75 metrů.

vpichový teploměr meater 2 plus

V případě, že budete mít další otázky ohledně teploměrů do masa, neváhejte a obraťte se na nás. Volat můžete na naší zákaznickou linku, dále je Vám na našich webových stránkách k dispozici kontaktní online formulář anebo se za námi můžete vydat do naší kamenné prodejny Vladeko v Tachlovicích. Zde se můžete s případnými dotazy obrátit na jednoho z našich technických poradců. 

Kategorie produktů

Aktuality

Archiv aktualit