Jaký teploměr do masa mohu použít pro kontrolu teploty při vaření metodou sous-vide?

Dobrý den, ráda vařím maso metodou sous-vide. Chtěla bych se zeptat, zda máte nějaký vhodný teploměr k měření teploty při přípravě touto metodou?
Jana B.

Naše odpověď:

Dobrý den, paní Jano, metoda vaření masa metodou sous-vide vyžaduje stálé ponoření sondy v hrnci s vodou a je tedy nutné, aby byla sonda voděodolná. Většina teploměrů do masa však tuto možnost nenabízí. Jednou z výjimek, kdy je sonda k tomuto způsobu vaření uzpůsobena, je bezdrátový teploměr Meater 2+.

Teploměr má bezdrátovou, vodotěsnou sondu vhodnou do grilu i do udírny s dosahem až 75 m. Pracuje s pomocí bezplatné aplikace, která je v i českém jazyce a použití je velmi jednoduché a intuitivní. Sondu pouze vpíchnete do masa a v telefonu sledujete jeho přípravu.

teploměr do masa meater 2 plus

V případě, že budete mít další otázky ohledně teploměrů MEATER, neváhejte a obraťte se na nás. Volat můžete na naší zákaznickou linku, dále je Vám na našich webových stránkách k dispozici kontaktní online formulář anebo se za námi můžete vydat do naší kamenné prodejny Vladeko v Tachlovicích. Zde se můžete s případnými dotazy obrátit na jednoho z našich technických poradců.  

teploměr do masa meater 2 plus

Kategorie produktů

Aktuality

Archiv aktualit