Naše odpověď:
Dobrý den Igore, uzené maso samozřejmě nejlépe chutná z udírny, která je speciálně pro tyto účely vyrobena. V žádném z grilů takových výsledků tak jednoduše nedosáhnete. Nicméně v nabídce máme americké peletové grily Pit Boss, ke kterým si můžete dokoupit malou boční udírnu Pit Boss. Tuto udírnu připojíte snadno na gril a procházející kouř z běžného grilování jídlo v udírně zaudí.
Například peletový gril Austin XL má režim „Smoke“, kdy gril pelety nezapálí, ale nechá je pouze doutnat. To zajistní požadovanou tvorbu kouře. Ani tento režim Vám však nenahradí plnohodnotnou udírnu, v grilu dojde pouze k lehkému zauzení Vašich připravovaný delikates.
V případě, že budete mít další otázky ohledně peletových grilů nebo Vás bude zajímat cokoliv ohledně grilování, neváhejte a obraťte se na nás. Volat můžete na naší zákaznickou linku, dále je Vám na našich webových stránkách k dispozici kontaktní online formulář anebo se za námi můžete vydat do naší kamenné prodejny s grily a udírnami Vladeko v Tachlovicích. Zde se můžete s případnými dotazy obrátit na jednoho z našich technických poradců.
Máte rádi ryby a nevíte jak je připravit? Přijďte k nám na kurz: rybí speciál s Martinem Lacinou!...
Ani tento rok nezahálíme a s klesajícími venkovními teplotami jako by se u nás se zájemci o to...
Vánoce se blíží a my jsme pro vás připravili skvělý výběr vánočních dárků, které potěší každého...
Žádné produkty