Naše odpověď:
Dobrý den, děkujeme za váš dotaz. Metoda nepřímého grilování spočívá v pozvolném opékání masa při nízkých teplotách, přičemž brikety jsou rozmístěny po stranách grilovací vany, aby v prostředku grilu nebyl tak silný žár. Pro metodu nepřímého grilování se jako pomůcka používají palivové nádoby, které usnadní manipulaci s rozžhavenými briketami. Při nepřímém grilování je důležitý také průměr a hloubka grilovací vany. Proto se pro tuto metodu z naší nabídky nejvíce hodí kotlové grily s hlubokým kotlem o průměru 57 centimetrů. Patří mezi náš nejprodávanější gril Weber Master-Touch GBS, dále grily Weber Performer Original a Performer Deluxe, nebo také Bar-B-Kettle s kotlem o průměru 57 centimetrů. Na nepřímé grilování lze použít i gril na dřevěné uhlí Weber Kettle Plus z kategorie kotlových grilů o průměru 47 cm, ale díky menšímu kotli a poklopu není pro nepřímé grilování vyloženě optimálním grilem. Pokud budete mít o některý z grilů Weber zájem, nebo byste se chtěl zeptat na něco jiného, neváhejte se na nás obrátit. Pro tyto účely můžete využít naší zákaznickou linku, na našich webových stránkách najdete kontaktní online formulář anebo nás můžete přijet navštívit do naší kamenné prodejny Weber World Vladeko v Tachlovicích, kde s vámi vše, co vás bude zajímat, probere jeden z našich technických poradců.
Máte rádi ryby a nevíte jak je připravit? Přijďte k nám na kurz: rybí speciál s Martinem Lacinou!...
Ani tento rok nezahálíme a s klesajícími venkovními teplotami jako by se u nás se zájemci o to...
Vánoce se blíží a my jsme pro vás připravili skvělý výběr vánočních dárků, které potěší každého...
Žádné produkty