Naše odpověď:
Dobrý den, děkujeme za Váš dotaz. U Vámi zmiňovaných hovězích steaků je důležité mít v první moment gril co nejvíce rozpálený, aby se maso během okamžiku zatáhlo a veškeré cenné šťávy zůstaly uvnitř. Následně pak maso přesuneme mimo přímý žár a necháme dojít do námi požadovaného stavu. Na termofotografii níže můžete vidět rozpálený rošt grilu Napoleon Charcoal Leg, kde teplota dosahuje až 330 °C.
Pro porovnání přikládáme termofotografii plynového grilu Napoleon Freestyle 365. Jak můžete vidět - teplota roštů je totožná.
Rozdíl v teplotě tedy není. Nicméně je potřeba zmínit, že oba tyto grily mají uvnitř masivní litinové rošty, které dokonale vedou a následně i drží teplotu - žádné nerezové drátky.
To však neznamená, že plynový gril je to samé jako kotlový. Asi největší rozdíl je v přípravě grilu.
V případě, že budete mít další otázky ohledně grilů Napoleon nebo příslušenství ke grilům, neváhejte a obraťte se na nás. Volat můžete na naší zákaznickou linku, dále je Vám na našich webových stránkách k dispozici kontaktní online formulář anebo se za námi můžete vydat do naší kamenné prodejny Napoleon Store v Tachlovicích. Zde se můžete s případnými dotazy obrátit na jednoho z našich technických poradců.
Máte rádi ryby a nevíte jak je připravit? Přijďte k nám na kurz: rybí speciál s Martinem Lacinou!...
Ani tento rok nezahálíme a s klesajícími venkovními teplotami jako by se u nás se zájemci o to...
Vánoce se blíží a my jsme pro vás připravili skvělý výběr vánočních dárků, které potěší každého...
Žádné produkty