Naše odpověď:
Dobrý den, děkujeme za dotaz. Nejpálivější omáčkou v naší nabídce je BBQ grilovací omáčka 142 Nonillion – LEBKA z limitované sběratelské edice ve skleněné lahvi ve tvaru lebky.
142 NONILLION stupňů Celsia je hodnota, kterou vědci přiřazují nejteplejšímu bodu v našem vesmíru. Tuto úroveň tepla zvolil výrobce jako inspiraci pro pojmenování omáčky Saus.Guru 142 Nonillion, která je bezesporu nejpálivější v celé sběratelské kolekci Hot Sauce Collection.
... Scovilleho stupnici, která měří pálivost chilli papriček a dalších pálivých potravin, vyvinul v roce 1912 americký lékárník Wilbur Scoville. Wilbur Scoville vytvořil tuto stupnici jako způsob měření pálivosti chilli papriček, konkrétně množství kapsaicinu, který je zodpovědný za pocit pálivosti.
Omáčka Saus.Guru 142 Nonillion je vyrobena z nejpálivější papričky, a to papričky Carolina Reaper. Ačkoliv je omáčka opravdu silně pálivá, neznamená to, že by šlo jen o intenzivní pálivost. Stejně jako u všech ostatních omáček z kolekce, je kladen důraz na chuť. Tato BBQ omáčka obsahuje pečlivě vybranou směs prémiových koření Tandoori, což jí dodává nejen požadovanou pálivost ale i bohatou chuť.
V případě, že budete mít další otázky ohledně BBQ koření a omáček nebo Vás bude zajímat cokoliv ohledně grilování, neváhejte a obraťte se na nás. Volat můžete na naší zákaznickou linku, dále je Vám na našich webových stránkách k dispozici kontaktní online formulář anebo se za námi můžete vydat do naší kamenné prodejny s grily a udírnami Vladeko v Tachlovicích. Zde se můžete s případnými dotazy obrátit na jednoho z našich technických poradců.
Máte rádi ryby a nevíte jak je připravit? Přijďte k nám na kurz: rybí speciál s Martinem Lacinou!...
Ani tento rok nezahálíme a s klesajícími venkovními teplotami jako by se u nás se zájemci o to...
Vánoce se blíží a my jsme pro vás připravili skvělý výběr vánočních dárků, které potěší každého...
Žádné produkty