Naše odpověď:
Dobrý den Michale, pokud Vám jde o okamžité změření teploty uvnitř klobás, můžete sáhnout po digitálním teploměru na maso Pit Boss. Tento teploměr používáme na kurzech výroby domácích uzenin a jsme s ním maximálně spokojeni. Teploměr je praktický, spolehlivý, velmi přesný a dokáže změřit teplotu v rozmezí od 50 °C do 300 °C. Skládací sonda je navíc vyrobena z nerezové oceli, která se velmi dobře čistí. Postačí pouze horká voda a mýdlo. Součástí balení je samozřejmě i nabíjecí port s napájecím kabelem.
Naproti tomu pokud plánujete udit nejen klobásy, ale i větší kusy masa, zvolte jeden z teploměrů Meater (Meater Plus nebo Meater 2 Plus). Tyto vpichové sondy do masa mají širší využití a uplatnění pro různé druhy mas. Sonda je s chytrým telefonem propojena přes Bluetooth s dosahem až 50 m nebo 75 m. Senzory uvnitř sondy změří jak teplotu uvnitř masa, tak teplotu okolí. Sondu jednoduše vpíchnete do masa a na chytrém telefonu sledujete jeho přípravu. Používají se v udírně, grilu i doma v elektrické troubě.
V případě, že budete mít další otázky ohledně teploměrů do masa nebo Vás bude zajímat cokoliv ohledně uzení, neváhejte a obraťte se na nás. Volat můžete na naší zákaznickou linku, dále je Vám na naších webových stránkách k dispozici kontaktní online formulář anebo nás můžete navštívit v naší kamenné prodejně s grily a udírnami Vladeko v Tachlovících. Zde se můžete s případnými dotazy obrátit na jednoho z naších technických poradců.
Máte rádi ryby a nevíte jak je připravit? Přijďte k nám na kurz: rybí speciál s Martinem Lacinou!...
Ani tento rok nezahálíme a s klesajícími venkovními teplotami jako by se u nás se zájemci o to...
Vánoce se blíží a my jsme pro vás připravili skvělý výběr vánočních dárků, které potěší každého...
Žádné produkty