Jakou bezdrátovou sondu použít při uzení klobás?

Dobrý den, rád bych u Vás zakoupil bezdrátovou sondu na měření teploty v mase při uzení. Jde mi hlavně o uzení klobás. Děkuji za odpověď.
Michal K.

Naše odpověď:

Dobrý den Michale, pokud Vám jde o okamžité změření teploty uvnitř klobás, můžete sáhnout po digitálním teploměru na maso Pit Boss. Tento teploměr používáme na kurzech výroby domácích uzenin a jsme s ním maximálně spokojeni. Teploměr je praktický, spolehlivý, velmi přesný a dokáže změřit teplotu v rozmezí od 50 °C do 300 °C. Skládací sonda je navíc vyrobena z nerezové oceli, která se velmi dobře čistí. Postačí pouze horká voda a mýdlo. Součástí balení je samozřejmě i nabíjecí port s napájecím kabelem. 

teploměr do masa Pit Boss

Naproti tomu pokud plánujete udit nejen klobásy, ale i větší kusy masa, zvolte jeden z teploměrů Meater (Meater Plus nebo Meater 2 Plus). Tyto vpichové sondy do masa mají širší využití a uplatnění pro různé druhy mas. Sonda je s chytrým telefonem propojena přes Bluetooth s dosahem až 50 m nebo 75 m. Senzory uvnitř sondy změří jak teplotu uvnitř masa, tak teplotu okolí. Sondu jednoduše vpíchnete do masa a na chytrém telefonu sledujete jeho přípravu. Používají se v udírně, grilu i doma v elektrické troubě.

vpichová sonda meater

V případě, že budete mít další otázky ohledně teploměrů do masa nebo Vás bude zajímat cokoliv ohledně uzení, neváhejte a obraťte se na nás. Volat můžete na naší zákaznickou linku, dále je Vám na naších webových stránkách k dispozici kontaktní online formulář anebo nás můžete navštívit v naší kamenné prodejně s grily a udírnami Vladeko v Tachlovících. Zde se můžete s případnými dotazy obrátit na jednoho z naších technických poradců.

Kategorie produktů

Aktuality

Archiv aktualit