Naše odpověď:
Dobrý den, Tomáši, můžeme potvrdit, že variant pro grilování, vaření, pečení, smažení, dušení i zauzování je na keramických grilech Big Green Egg skutečně nespočet. Základní variantou je přímé grilování, kdy pouze zapálíte dřevěné uhlí pod nerezovým roštem a grilujete tedy na přímém plamenu.
Pokud grilujete steaky a je žádoucí, aby rošt dlouho udržel vysokou teplotu, můžete nerezový vyměnit za litinový rošt, který umístíte na stejné místo v grilu - na vrchní keramický prstenec.
Pro významné rozšíření možností grilování ve Vašem grilu je za použití 5-dílného EGGspanderu pro BGE Large, který se skládá z nerezového koše pro conveegtor, vyvýšeného držáku na rošt, nerezového roštu a dvou polovičních nerezových roštů. Tento chytrý systém vám umožní vytvářet a používat nekonečné množství sestav.
Při současném použití keramického conveegtoru či půlkruhových pečících kamenů, pak můžete Váš gril využít na maximu - vařit za pomoci přímého i nepřímého grilování, smažení, dušení i zauzování.
V případě, že budete mít další otázky ohledně použití grilu Big Green Egg Large nebo Vás bude zajímat cokoliv ohledně grilování, neváhejte a obraťte se na nás. Volat můžete na naší zákaznickou linku, dále je Vám na našich webových stránkách k dispozici kontaktní online formulář anebo se za námi můžete vydat do naší kamenné prodejny s grily a udírnami Vladeko v Tachlovicích. Zde se můžete s případnými dotazy obrátit na jednoho z našich technických poradců.
Jste milovníci venkovního vaření? Máte doma plynový gril nebo se na jeho koupi teprve chystáte?...
Novinkami pro letošní grilovací sezónu jsou kromě jiného i nové modely peletových grilů Pit Boss....
V sobotu 15.3.25 proběhl „poslední“ jarní kurz s Mistrem Málkem. Tentokrát se Mistr a jeho...
Žádné produkty