Naše odpověď:
Dobrý den Františku, pro uzení v domácích udírnách se hodí různé druhy ořechů. Velmi oblíbené jsou vlašské ořechy, které získávají při uzení bohatou máslovou chuť. Můžete také vyzkoušet lískové ořechy, para ořechy, mandle, kešu, pekanové ořechy nebo arašídy.
Důležité je, aby byly ořechy před uzením syrové, nepražené a nesolené, protože pražené ořechy by se v udírně mohly spálit a solené by ve výsledku byly příliš slané. Ve většině případů totiž udíme ořechy obalené v oblíbeném grilovacím koření, které již sůl obsahuje. Ořechy po uzení nechte zcela vychladnout. Po vychladnutí se z ořechů stane křupavá a chutná pochoutka.
V případě, že budete mít další otázky ohledně udíren nebo Vás bude zajímat cokoliv ohledně grilování nebo uzení, neváhejte a obraťte se na nás. Volat můžete na naší zákaznickou linku, dále je Vám na našich webových stránkách k dispozici kontaktní online formulář anebo se za námi můžete vydat do naší kamenné prodejny s grily a udírnami Vladeko v Tachlovicích. Zde se můžete s případnými dotazy obrátit na jednoho z našich technických poradců.
Máte rádi ryby a nevíte jak je připravit? Přijďte k nám na kurz: rybí speciál s Martinem Lacinou!...
Ani tento rok nezahálíme a s klesajícími venkovními teplotami jako by se u nás se zájemci o to...
Vánoce se blíží a my jsme pro vás připravili skvělý výběr vánočních dárků, které potěší každého...
Žádné produkty