Naše odpověď:
Dobrý den, děkujeme za Váš dotaz. Obecná vnitřní teplota masa neexistuje. Vždy záleží na tom, zda grilujete:
či jiný druh masa. Pokud byste grilovali vepřovou krkovici tak by její vnitřní teplota měla dosáhnout teploty 62°C. Jehlu teploměru byste měli vždy zapíchnout do nejsilnější části masa, které se říká jádro. Dejte však pozor, aby se teploměr nedotýkal kostí.
My v GrilyKrby.cz nejradši používáme k měření vnitřní teploty bezdrátové teploměry do masa Meater.
Sonda teploměru Meater je propojená s chytrým telefonem za pomoci Bluetooth. V aplikaci, která je dostupná jak pro Android zařízení, tak pro telefony s iOS, je pak možné nastavit typ masa a podle toho se Vám pro sondu nastaví cílová teplota, na kterou Vás aplikace upozorní, jakmile ji maso dosáhne. Když sondu nebudete používat vložíte ji do dřevěného pouzdra, které zároveň slouží jako nabíječka poháněná tužkovými bateriemi.
V případě, že budete mít další otázky ohledně keramických grilů Big Green Egg nebo Vás bude zajímat cokoliv ohledně grilování, neváhejte a obraťte se na nás. Volat můžete na naší zákaznickou linku, dále je Vám na našich webových stránkách k dispozici kontaktní online formulář anebo se za námi můžete vydat do naší kamenné prodejny s grily a udírnami Vladeko v Tachlovicích. Zde se můžete s případnými dotazy obrátit na jednoho z našich technických poradců.
Máte rádi ryby a nevíte jak je připravit? Přijďte k nám na kurz: rybí speciál s Martinem Lacinou!...
Ani tento rok nezahálíme a s klesajícími venkovními teplotami jako by se u nás se zájemci o to...
Vánoce se blíží a my jsme pro vás připravili skvělý výběr vánočních dárků, které potěší každého...
Žádné produkty