Naše odpověď:
Dobrý den, Vašku, děkujeme za dotaz. S výběrem vhodného teploměru do Vaší dřevěné udírny Vám samozřejmě rádi pomůžeme. V ideálním případě by měl teploměr sahat do střední délky udírny. Vzhledem k tomu, že Vaše udírna má podobné rozměry jako jedna z námi vyráběných dřevěných udíren - Master Smoker 40 XL, doporučujeme použít i stejný teploměr. Jedná se teploměr Orion, který má velký a výborně čitelný ciferník o průměru 7,5 cm a jehož jehla měří 33 cm. Což je naprosto ideální délka i pro Vaši udírnu. Pokud byste o něj měl zájem, obratem ho můžeme odeslat na Vámi uvedenou adresu.
Kromě přesného údaje o teplotě uvnitř komory udírny, budete vědět, zda udíte, pečete nebo grilujete a to díky přehlednému rozdělení teplot do tří skupin podle barvy na teploměru. Na teploměru si navíc můžete šipkou nastavit teplotu, které potřebujete při uzení dosáhnout.
…u uzení je stejně jako u grilování dobré měřit vnitřní teplotu masa? Pomůže Vám s tím teploměr do udírny. Jakmile bude mít maso správnou teplotu, můžete si být jisti, že je dostatečně tepelně opracované. Zásady při měření vnitřní teploty masa:
V případě, že budete mít další otázky ohledně udíren, příslušenství k nim nebo Vás bude zajímat cokoliv ohledně uzení masa, neváhejte a obraťte se na nás. Volat můžete na naší zákaznickou linku, dále je Vám na našich webových stránkách k dispozici kontaktní online formulář anebo se za námi můžete vydat do naší kamenné prodejny s grily a udírnami Vladeko v Tachlovicích. Zde se můžete s případnými dotazy obrátit na jednoho z našich technických poradců.
Máte rádi ryby a nevíte jak je připravit? Přijďte k nám na kurz: rybí speciál s Martinem Lacinou!...
Ani tento rok nezahálíme a s klesajícími venkovními teplotami jako by se u nás se zájemci o to...
Vánoce se blíží a my jsme pro vás připravili skvělý výběr vánočních dárků, které potěší každého...
Žádné produkty