Naše odpověď:
Dobrý den, děkujeme za Váš dotaz. Základem je gril před tím, než do něj dáte panenku pořádně rozpálit. To uděláte tak, že po zapálení pár kousků dřevěného uhlí otevřete oba průduchy grilu. Díky tomu se nažhaví další uhlíky a v grilu se zvýší teplota. Gril roztopte přibližně na 230°C.
Gril Big Green Egg Large se stojanem
Až bude gril připravený, vložte na rošt panenku. Díky horkému roštu se maso krásně zatáhne a neztratí tolik šťávy. Vepřová panenka je skvělá volba jako dietní maso, protože je libová a můžete si ji směle dát i k večeři, aniž by to mělo negativní vliv na Vaši váhu. Chybu, ale neuděláte ani s:
a dalšími libovými kousky masa.
Panenku doporučujeme podávat například s kukuřicí na smetanovém základu. K vepřové panence se navíc výtečně hodí červené víno :-) Pro celý recept klikněte na grilovaná vepřová panenka s kukuřicí.
V případě, že budete mít další otázky ohledně keramických grilů Big Green Egg nebo Vás bude zajímat cokoliv ohledně grilování, neváhejte a obraťte se na nás. Volat můžete na naší zákaznickou linku, dále je Vám na našich webových stránkách k dispozici kontaktní online formulář anebo se za námi můžete vydat do naší kamenné prodejny s grily a udírnami Vladeko v Tachlovicích. Zde se můžete s případnými dotazy obrátit na jednoho z našich technických poradců.
Máte rádi ryby a nevíte jak je připravit? Přijďte k nám na kurz: rybí speciál s Martinem Lacinou!...
Ani tento rok nezahálíme a s klesajícími venkovními teplotami jako by se u nás se zájemci o to...
Vánoce se blíží a my jsme pro vás připravili skvělý výběr vánočních dárků, které potěší každého...
Žádné produkty