Naše odpověď:
Dobrý den, děkujeme za Váš dotaz. Keramické grily jako takové jsou velice všestranné. I milovníci uzenin si v tomto případě přijdou na své.
Za pomoci dávkovače štěpek můžete kdykoliv během grilování či uzení dodat masu kouřové aroma. Stačí dávkovač naplnit štěpkami a následně prostrčit otvorem nacházející se uprostřed grilu. Zatažením za spodní část dávkovače, odstraníte dno a vzniklým prostorem štěpky spadnou do rozžhaveného grilu. Před vložením štěpek do grilu je nezapomeňte na minimálně 30 minut namočit do studené vody.
Gril Monolith Classic PRO-Serie 2.0 se stojanem
Vzhledem k tomu, že teplo z keramického grilu nemá moc kam unikat, je zde možné pouze uzení horkým kouřem. Udírny mají oproti keramickým grilům možnost dostat se na nižší teplotu například díky dochlazovači kouře, který prodlouží cestu kouře do udírny a díky tomu není v udírně tak vysoká teplota.
Mezi nejpoužívanější udící štěpky patří:
V případě, že budete mít další otázky ohledně grilů nebo samotného grilování, neváhejte a obraťte se na nás. Volat můžete na naší zákaznickou linku, dále je Vám na našich webových stránkách k dispozici kontaktní online formulář anebo se za námi můžete vydat do naší kamenné prodejny Vladeko v Tachlovicích. Zde se můžete s případnými dotazy obrátit na jednoho z našich technických poradců.
Pro milovníky venkovního vaření a grilování a zejména pak pro vyznavače grilování na plynových...
Letošní rok je plný novinek a další z nich je naše účast na prestižním veletrhu FOR GARDEN....
Jste milovníci venkovního vaření? Máte doma plynový gril nebo se na jeho koupi teprve chystáte?...
Žádné produkty