Naše odpověď:
Dobrý den, děkujeme za Váš dotaz. Keramické grily jako takové jsou velice všestranné. I milovníci uzenin si v tomto případě přijdou na své.
Za pomoci dávkovače štěpek můžete kdykoliv během grilování či uzení dodat masu kouřové aroma. Stačí dávkovač naplnit štěpkami a následně prostrčit otvorem nacházející se uprostřed grilu. Zatažením za spodní část dávkovače, odstraníte dno a vzniklým prostorem štěpky spadnou do rozžhaveného grilu. Před vložením štěpek do grilu je nezapomeňte na minimálně 30 minut namočit do studené vody.
Gril Monolith Classic PRO-Serie 2.0 se stojanem
Vzhledem k tomu, že teplo z keramického grilu nemá moc kam unikat, je zde možné pouze uzení horkým kouřem. Udírny mají oproti keramickým grilům možnost dostat se na nižší teplotu například díky dochlazovači kouře, který prodlouží cestu kouře do udírny a díky tomu není v udírně tak vysoká teplota.
Mezi nejpoužívanější udící štěpky patří:
V případě, že budete mít další otázky ohledně grilů nebo samotného grilování, neváhejte a obraťte se na nás. Volat můžete na naší zákaznickou linku, dále je Vám na našich webových stránkách k dispozici kontaktní online formulář anebo se za námi můžete vydat do naší kamenné prodejny Vladeko v Tachlovicích. Zde se můžete s případnými dotazy obrátit na jednoho z našich technických poradců.
Máte rádi ryby a nevíte jak je připravit? Přijďte k nám na kurz: rybí speciál s Martinem Lacinou!...
Ani tento rok nezahálíme a s klesajícími venkovními teplotami jako by se u nás se zájemci o to...
Vánoce se blíží a my jsme pro vás připravili skvělý výběr vánočních dárků, které potěší každého...
Žádné produkty