Naše odpověď:
Dobrý den, děkujeme za váš dotaz. V naší nabídce najdete hned pět termosond, přičemž kromě designu se liší především ve způsobu použití. Jedny se používají tak, že se hrot termosondy přiloží ke grilovanému masu (nebo se do něj přímo zapíchne, to když se chcete přesvědčit, jaká je teplota v prostředku grilovaného masa). V nabídce je ale i sofistikovanější termosonda Weber Style s dvěma měřícími jehlicemi a jakýmsi pagerem, který vás upozorní, až je jídlo hotové, nebo až dosáhne požadované teploty, kterou jste si na přehledném LCD displeji pageru nastavili. Přikládáme také několik fotografií z používání obou druhů termosond při grilování celého kuřete a různých druhů hovězích steaků. V případě vašeho trvajícího zájmu o termosondy nebo pokud byste měl nějaké další dotazy, neváhejte nás kontaktovat.
Máte rádi ryby a nevíte jak je připravit? Přijďte k nám na kurz: rybí speciál s Martinem Lacinou!...
Ani tento rok nezahálíme a s klesajícími venkovními teplotami jako by se u nás se zájemci o to...
Vánoce se blíží a my jsme pro vás připravili skvělý výběr vánočních dárků, které potěší každého...
Žádné produkty