Naše odpověď:
Dobrý den, děkujeme za váš dotaz. V naší nabídce najdete hned pět termosond, přičemž kromě designu se liší především ve způsobu použití. Jedny se používají tak, že se hrot termosondy přiloží ke grilovanému masu (nebo se do něj přímo zapíchne, to když se chcete přesvědčit, jaká je teplota v prostředku grilovaného masa). V nabídce je ale i sofistikovanější termosonda Weber Style s dvěma měřícími jehlicemi a jakýmsi pagerem, který vás upozorní, až je jídlo hotové, nebo až dosáhne požadované teploty, kterou jste si na přehledném LCD displeji pageru nastavili. Přikládáme také několik fotografií z používání obou druhů termosond při grilování celého kuřete a různých druhů hovězích steaků. V případě vašeho trvajícího zájmu o termosondy nebo pokud byste měl nějaké další dotazy, neváhejte nás kontaktovat.
Pro milovníky venkovního vaření a grilování a zejména pak pro vyznavače grilování na plynových...
Letošní rok je plný novinek a další z nich je naše účast na prestižním veletrhu FOR GARDEN....
Jste milovníci venkovního vaření? Máte doma plynový gril nebo se na jeho koupi teprve chystáte?...
Žádné produkty