Naše odpověď:
Dobrý den, děkujeme za váš dotaz. Pizza na grilu se peče přímo na speciálním pizza kameni, který musí být opravdu silně rozpálený. Plech slouží k sundávání hotové pizzy z grilu a k následnému servírování. Při pečení pizzy je možné pod těsto položit ještě pečící papír, se kterým budete mít opravdu jistotu, že se pizza na pečící kámen přichytí. Pokud by Vám pečení pizzy v kotlové grilu nevyhovovalo, můžete se podívat na naší nabídku domácích pecí na pizzu, které jsou pro výrobu pravé italské pizzy naprosto ideální.
Co se týče kuchařky o vaření jídlech v pánvích na grilu, speciální kuchařku přímo pro tento způsob přípravy jídel v naší nabídce nemáme. Můžeme vám ale nabídnout například kuchařku Weber bible grilování, nebo kuchařku „Rozpal to, šéfe!“ s recepty od známého šéfkuchaře Zdeňka Pohlreicha. Pokud byste měl o naše kuchařky, nebo nějaké další zboží zájem, nebo pokud byste měl nějaké další dotazy, neváhejte nás kontaktovat.
Máte rádi ryby a nevíte jak je připravit? Přijďte k nám na kurz: rybí speciál s Martinem Lacinou!...
Ani tento rok nezahálíme a s klesajícími venkovními teplotami jako by se u nás se zájemci o to...
Vánoce se blíží a my jsme pro vás připravili skvělý výběr vánočních dárků, které potěší každého...
Žádné produkty