JAK PROBÍHÁ KURZ VÝROBY DOMÁCÍCH UZENIN S MISTREM MÁLKEM?

Dobrý den, viděl jsem nějaká videa na kanálu Mistra Málka z kurzu výroby domácích uzenin a rád bych se ho také zúčastnil. Můžete mi prosím říct, jak kurz probíhá?
Miloš Z.

Naše odpověď:

Dobrý den Miloši, na kurzu výroby domácích uzenin s Mistrem Málkem se naučíte tradiční techniky výroby domácích uzenin bez potřeby speciálního řeznického vybavení. Během kurzu se dozvíte vše, co budete v budoucnu při domácím uzení potřebovat, a to od výběru správných surovin, přes přípravu klobás až po samotné vyuzení. 

jak probíhá kurz výroby domácích uzenin mistr málek

Kurz tradiční výroby domácích klobás s Mistrem Málkem začíná vždy už v dopoledních hodinách, aby účastníci měli dostatek času na celý proces přípravy. Sraz bývá obvykle v 9 hodin a následuje seznámení s prostředím a menší občerstvení. Účastníci by měli přijít oblečeni pohodlně a vhodně pro práci s potravinami. Veškeré potřebné materiály, nástroje pro výrobu uzenin i zástěru od nás samozřejmě dostanou.

Dobrý den Miloši, na kurzu výroby domácích uzenin s Mistrem Málkem se naučíte tradiční techniky výroby domácích uzenin bez potřeby speciálního řeznického vybavení. Během kurzu se dozvíte vše, co budete v budoucnu při domácím uzení potřebovat, a to od výběru správných surovin, přes přípravu klobás až po samotné vyuzení.  

Každý účastník si pak po kurzu domů odnese 5 kg vlastnoručně vyrobených klobás. Kurz je vhodný jak pro jednotlivce, dvojice, tak i pro malé skupiny zájemců a poskytne Vám  komplexní zážitek z výroby domácích uzenin.

Dobrý den Miloši, na kurzu výroby domácích uzenin s Mistrem Málkem se naučíte tradiční techniky výroby domácích uzenin bez potřeby speciálního řeznického vybavení. Během kurzu se dozvíte vše, co budete v budoucnu při domácím uzení potřebovat, a to od výběru správných surovin, přes přípravu klobás až po samotné vyuzení. 

Pro uzení Vašich výrobků jsou Vám pak k dispozici udírny:

Dobrý den Miloši, na kurzu výroby domácích uzenin s Mistrem Málkem se naučíte tradiční techniky výroby domácích uzenin bez potřeby speciálního řeznického vybavení. Během kurzu se dozvíte vše, co budete v budoucnu při domácím uzení potřebovat, a to od výběru správných surovin, přes přípravu klobás až po samotné vyuzení. 

V případě, že budete mít další otázky ohledně udíren nebo Vás bude zajímat cokoliv ohledně uzení, neváhejte a obraťte se na nás. Volat můžete na naší zákaznickou linku, dále je Vám na našich webových stránkách k dispozici kontaktní online formulář anebo se za námi můžete vydat do naší kamenné prodejny s grily a udírnami Vladeko v Tachlovicích. Zde se můžete s případnými dotazy obrátit na jednoho z našich technických poradců.  

Kategorie produktů

Aktuality

Archiv aktualit