Naše odpověď:
Dobrý den, Štěpáne! Jasně, nebojte se! Se vším Vám rádi poradíme. Co se týká druhu masa na uzení, záleží hlavně na tom, co máte rád. Velice populární je např. krkovice, kýta a bůček. Při procesu uzení jako takovém je pak nejdůležitější, aby maso dosáhlo cílové vnitřní teploty. V ten okamžik si můžete být jistý, že je maso správně vyuzené. K měření vnitřní teploty masa je nejvhodnější použít teploměr do udírny. Dejte si však pozor, jaké maso udíte. Doporučená vnitřní teplota je u každého druhu masa jiná.
Aby uzení bylo úspěšné je potřeba dodržet několik základních pravidel:
Maso před uzením vždy naložte
… brikety na uzení do udíren Bradley se vyrábí v několika různých variantách. Výběr kouřového aroma je tak zcela na Vás.
V případě, že budete mít další otázky ohledně udíren nebo Vás bude zajímat cokoliv ohledně uzení masa, neváhejte a obraťte se na nás. Volat můžete na naší zákaznickou linku, dále je Vám na našich webových stránkách k dispozici kontaktní online formulář anebo se za námi můžete vydat do naší kamenné prodejny s grily a udírnami Vladeko v Tachlovicích. Zde se můžete s případnými dotazy obrátit na jednoho z našich technických poradců.
Máte rádi ryby a nevíte jak je připravit? Přijďte k nám na kurz: rybí speciál s Martinem Lacinou!...
Ani tento rok nezahálíme a s klesajícími venkovními teplotami jako by se u nás se zájemci o to...
Vánoce se blíží a my jsme pro vás připravili skvělý výběr vánočních dárků, které potěší každého...
Žádné produkty