Naše odpověď:
Dobrý den, děkujeme za Váš dotaz. Skutečně existuje jeden jednoduchý způsob, jak grilované maso otestovat a poznat v jaké fázi propečení se nachází, nebo zda jej už můžete servírovat. Obejdete se bez digitálního teploměru, pouze za potřebí vlastních prstů jedné ruky.
Určitě už jste o tom slyšeli a možná se trochu podivili, že takový test může fungovat. Vždyť všude čtete, že jedině dobrý teploměr je schopný opravdu správně určit teplotu masa a nic jiného není tak spolehlivé. Ale možná Vás po přečtení tohoto článku přesvědčíme, že to opravdu jde a určitě to stojí za vyzkoušení. Tento jednoduchý test Vám bude fungovat při grilování na jakémkoliv grilu, ať se jedná o elektrické grily, grily na dřevěné uhlí, plynové grily, keramické grily či grily na dřevěné pelety.
Samozřejmě platí, že čím více zkušeností máme, tím je určení teploty masa touto teplotou spolehlivější. Ale jak se hezky česky říká: „Žádný učený z nebe nespadl." Tak se jím zkuste řídit a nebuďte smutní nebo naštvaní, když třeba na začátku nebudete úplně úspěšní. Metoda spočívá v tom, že dloubnete do masa, abyste zjistili, jestli už je maso hotové. Ověříte si to tak, že porovnáte chování masa s jedním místem na vlastní dlani.
Tady je popis samotného postupu:
V případě, že budete mít další otázky ohledně grilů nebo samotného grilování, neváhejte a obraťte se na nás. Volat můžete na naší zákaznickou linku, dále je Vám na našich webových stránkách k dispozici kontaktní online formulář anebo se za námi můžete vydat do naší kamenné prodejny Vladeko v Tachlovicích. Zde se můžete s případnými dotazy obrátit na jednoho z našich technických poradců.
Máte rádi ryby a nevíte jak je připravit? Přijďte k nám na kurz: rybí speciál s Martinem Lacinou!...
Ani tento rok nezahálíme a s klesajícími venkovními teplotami jako by se u nás se zájemci o to...
Vánoce se blíží a my jsme pro vás připravili skvělý výběr vánočních dárků, které potěší každého...
Žádné produkty