Naše odpověď:
Dobrý den Danieli, grilování na grilu na dřevěné uhlí s použitím dřevěného uhlí namísto briket skutečně způsobí mnohem méně kouře, zejména nepříjemného "uhelného", který vzniká při nedostatečném rozhoření briket. Dřevěné uhlí se rychleji rozhoří (do použitelného stavu), a pokud Váš gril dobře těsní, lze ho naprosto jednoduše uhasit uzavřením průduchů. Pro opakované použití je to mnohem účinněji než při používání grilovacích briket.
Samozřejmě se nevyhnete kouři, který vzniká při odkapávání tuku z grilovaného masa, nicméně kvalitní dřevěné uhlí je samo o sobě téměř bezkouřové.
V případě, že budete mít další otázky ohledně dřevěného uhlí nebo samotného grilování, neváhejte a obraťte se na nás. Volat můžete na naší zákaznickou linku, dále je Vám na našich webových stránkách k dispozici kontaktní online formulář anebo se za námi můžete vydat do naší kamenné prodejny Vladeko v Tachlovicích. Zde se můžete s případnými dotazy obrátit na jednoho z našich technických poradců.
Máte rádi ryby a nevíte jak je připravit? Přijďte k nám na kurz: rybí speciál s Martinem Lacinou!...
Ani tento rok nezahálíme a s klesajícími venkovními teplotami jako by se u nás se zájemci o to...
Vánoce se blíží a my jsme pro vás připravili skvělý výběr vánočních dárků, které potěší každého...
Žádné produkty