Naše odpověď:
Dobrý den Danieli, grilování na grilu na dřevěné uhlí s použitím dřevěného uhlí namísto briket skutečně způsobí mnohem méně kouře, zejména nepříjemného "uhelného", který vzniká při nedostatečném rozhoření briket. Dřevěné uhlí se rychleji rozhoří (do použitelného stavu), a pokud Váš gril dobře těsní, lze ho naprosto jednoduše uhasit uzavřením průduchů. Pro opakované použití je to mnohem účinněji než při používání grilovacích briket.
Samozřejmě se nevyhnete kouři, který vzniká při odkapávání tuku z grilovaného masa, nicméně kvalitní dřevěné uhlí je samo o sobě téměř bezkouřové.
V případě, že budete mít další otázky ohledně dřevěného uhlí nebo samotného grilování, neváhejte a obraťte se na nás. Volat můžete na naší zákaznickou linku, dále je Vám na našich webových stránkách k dispozici kontaktní online formulář anebo se za námi můžete vydat do naší kamenné prodejny Vladeko v Tachlovicích. Zde se můžete s případnými dotazy obrátit na jednoho z našich technických poradců.
Jste milovníci venkovního vaření? Máte doma plynový gril nebo se na jeho koupi teprve chystáte?...
Novinkami pro letošní grilovací sezónu jsou kromě jiného i nové modely peletových grilů Pit Boss....
V sobotu 15.3.25 proběhl „poslední“ jarní kurz s Mistrem Málkem. Tentokrát se Mistr a jeho...
Žádné produkty