Naše odpověď:
Gril Outdoorchef Minichef 420 G
Dobrý den, Romane. Informace ohledně nastavení plynového grilu Outdoorchef Minichef na přímé a nepřímé grilování je naprosto správná. Uvnitř grilu je velký posmaltovaný trychtýř, který chrání nerezové hořáky před odkapávajícím tukem z masa. Trychtýř se skládá ze dvou částí a kromě ochrany hořáků slouží právě k rozptýlení tepla, aby hořáky mohly soustředit výkon tam, kam potřebujete.
Nepřímé grilování je vhodné především pro grilování větších kusů masa. Díky nastavení trychtýře nejde tak vysoký žár zespod a maso se dělá rovnoměrně ze všech stran. Pro správné nastavení umístěte horní část trychtýře otvorem s užším průměrem směrem dolů.
Gril se nastavuje na přímé grilování v případě, když chcete zatáhnout steak či zprudka ogrilovat zeleninu. Horní část trychtýře otočte vzhůru nohama. Žár z hořáku bude proudit úzkým otvorem uprostřed. Koncertovaný žár díky nastavení trychtýře dosahuje uprostřed roštu až 500°C. Až bude maso hotové, můžete přesunout více ke straně, mimo působení žáru.
V případě, že budete mít další otázky ohledně plynových grilů Outdoorchef nebo Vás bude zajímat cokoliv ohledně grilování, neváhejte a obraťte se na nás. Volat můžete na naší zákaznickou linku, dále je Vám na našich webových stránkách k dispozici kontaktní online formulář anebo se za námi můžete vydat do naší kamenné prodejny s grily a udírnami Vladeko v Tachlovicích. Zde se můžete s případnými dotazy obrátit na jednoho z našich technických poradců.
Máte rádi ryby a nevíte jak je připravit? Přijďte k nám na kurz: rybí speciál s Martinem Lacinou!...
Ani tento rok nezahálíme a s klesajícími venkovními teplotami jako by se u nás se zájemci o to...
Vánoce se blíží a my jsme pro vás připravili skvělý výběr vánočních dárků, které potěší každého...
Žádné produkty