Naše odpověď:
Gril Outdoorchef Minichef 420 G
Dobrý den, Romane. Informace ohledně nastavení plynového grilu Outdoorchef Minichef na přímé a nepřímé grilování je naprosto správná. Uvnitř grilu je velký posmaltovaný trychtýř, který chrání nerezové hořáky před odkapávajícím tukem z masa. Trychtýř se skládá ze dvou částí a kromě ochrany hořáků slouží právě k rozptýlení tepla, aby hořáky mohly soustředit výkon tam, kam potřebujete.
Nepřímé grilování je vhodné především pro grilování větších kusů masa. Díky nastavení trychtýře nejde tak vysoký žár zespod a maso se dělá rovnoměrně ze všech stran. Pro správné nastavení umístěte horní část trychtýře otvorem s užším průměrem směrem dolů.
Gril se nastavuje na přímé grilování v případě, když chcete zatáhnout steak či zprudka ogrilovat zeleninu. Horní část trychtýře otočte vzhůru nohama. Žár z hořáku bude proudit úzkým otvorem uprostřed. Koncertovaný žár díky nastavení trychtýře dosahuje uprostřed roštu až 500°C. Až bude maso hotové, můžete přesunout více ke straně, mimo působení žáru.
V případě, že budete mít další otázky ohledně plynových grilů Outdoorchef nebo Vás bude zajímat cokoliv ohledně grilování, neváhejte a obraťte se na nás. Volat můžete na naší zákaznickou linku, dále je Vám na našich webových stránkách k dispozici kontaktní online formulář anebo se za námi můžete vydat do naší kamenné prodejny s grily a udírnami Vladeko v Tachlovicích. Zde se můžete s případnými dotazy obrátit na jednoho z našich technických poradců.
Pro milovníky venkovního vaření a grilování a zejména pak pro vyznavače grilování na plynových...
Letošní rok je plný novinek a další z nich je naše účast na prestižním veletrhu FOR GARDEN....
Jste milovníci venkovního vaření? Máte doma plynový gril nebo se na jeho koupi teprve chystáte?...
Žádné produkty