Naše odpověď:
Dobrý den, Honzo. Děkujeme za dotaz. K naložení masa na grilování v plynovém grilu Napoleon budete s určitostí potřebovat marinádu. Tu si můžete připravit doma nebo koupit již hotovou v supermarketu. Maso se následně v míse smíchá s marinádou a nechá se odležet několik hodin v lednici. Před grilováním doporučujeme setřít marinádu z masa a maso osolit.
Marinádu vybírejte hlavně podle toho, jaké maso chcete připravit. Například u kuřecího masa se používají výraznější marinády, aby nebylo bez chuti. Naopak hovězí steaky marinádu víceméně nepotřebují, protože chutnají skvěle i jen se solí a pepřem.
Ideální kombinaci ušitou přímo Vám na míru si ale musíte najít sami. Na internetu můžete pro inspiraci najít nespočet receptů na grilování.
Minimální doba pro naložení masa jsou tři hodiny. Ideálně byste však měli maso nechat naložené 12-24 hodin, pro co nejlepší chuť. Aby maso bylo co nejlépe chráněno, naložte ho do uzavíratelné plastové krabičky nebo do misky, kterou přebalíte potravinářskou fólií. Takto naložené maso vydrží v lednici odpočívat i 4 dny.
V případě, že budete mít další otázky ohledně nakládání masa nebo Vás bude zajímat cokoliv ohledně grilování, neváhejte a obraťte se na nás. Volat můžete na naší zákaznickou linku, dále je Vám na našich webových stránkách k dispozici kontaktní online formulář anebo se za námi můžete vydat do naší kamenné prodejny s grily a udírnami Vladeko v Tachlovicích. Zde se můžete s případnými dotazy obrátit na jednoho z našich technických poradců.
Máte rádi ryby a nevíte jak je připravit? Přijďte k nám na kurz: rybí speciál s Martinem Lacinou!...
Ani tento rok nezahálíme a s klesajícími venkovními teplotami jako by se u nás se zájemci o to...
Vánoce se blíží a my jsme pro vás připravili skvělý výběr vánočních dárků, které potěší každého...
Žádné produkty