Naše odpověď:
Zdravíme, Patriku. Samozřejmě Vám s naložením bůčku na uzení rádi pomůžeme. Zde je seznam kroků, které když dodržíte, tak budete mít bůček naložený jedna báseň:
Zde je ještě pár tipů na zlepšení naložení masa na uzení:
…čím maso obsahuje víc tuku, tím je rychleji hotové? Dalšími důležitými faktory jsou velikost masa a vnitřní teplota udírny.
V případě, že budete mít další otázky ohledně udíren, uzení masa nebo Vás bude zajímat cokoliv ohledně grilování, neváhejte a obraťte se na nás. Volat můžete na naší zákaznickou linku, dále je Vám na našich webových stránkách k dispozici kontaktní online formulář anebo se za námi můžete vydat do naší kamenné prodejny s grily a udírnami Vladeko v Tachlovicích. Zde se můžete s případnými dotazy obrátit na jednoho z našich technických poradců.
Máte rádi ryby a nevíte jak je připravit? Přijďte k nám na kurz: rybí speciál s Martinem Lacinou!...
Ani tento rok nezahálíme a s klesajícími venkovními teplotami jako by se u nás se zájemci o to...
Vánoce se blíží a my jsme pro vás připravili skvělý výběr vánočních dárků, které potěší každého...
Žádné produkty