Naše odpověď:
Dobrý den, děkujeme za váš dotaz. Do generátoru studeného kouře se nasypou jemné piliny a z jedné strany se zapálí. Generátor se pak vloží do grilu a přiklopí. Piliny odhořívají postupně ve tvaru spirály od vnější strany ke středu. Doba hoření je 8 až 10 hodin při teplotě 30 stupňů Celsia. Maso necháte po dobu celou dobu, než dohoří piliny. Maso není třeba nijak otáčet nebo s ním jinak pracovat. Kromě pilin se žádné jiné palivo, ať už brikety nebo dřevěné uhlí nepotřebujete. Po dohoření pilin je maso krásně provoněné, nicméně není tepelně upravené. Výsledný produkt je určen pro další kuchyňské zpracování. Někteří naši zákazníci udí maso pomocí generátoru studeného kouře i několik dní. Maso je pak spíš sušené než uzené, podobné pršutu. Video máme v plánu natočit a v dohledné době jej přidáme na naše webové stránky. V případě, že budete mít o Weber generátor studeného kouře nadále zájem, nebo kdybyste se chtěl zeptat na něco jiného, neváhejte a obraťte se na nás. Volat můžete na naší zákaznickou linku, oslovit nás můžete také prostřednictvím kontaktního online formuláře na našich webových stránkách anebo nás můžete přijet navštívit do našeho obchodu Weber World Vladeko v Tachlovicích (mezi Zličínem a Rudnou u Prahy) na adrese Karlštejnská 97, kde si můžete generátor studeného kouře prohlédnout na vlastní oči, a vaše případné dotazy zodpoví jeden z našich odborných poradců.
Máte rádi ryby a nevíte jak je připravit? Přijďte k nám na kurz: rybí speciál s Martinem Lacinou!...
Ani tento rok nezahálíme a s klesajícími venkovními teplotami jako by se u nás se zájemci o to...
Vánoce se blíží a my jsme pro vás připravili skvělý výběr vánočních dárků, které potěší každého...
Žádné produkty