Naše odpověď:
Dobrý den, Jiří, na Váš dotaz Vám bohužel nemůžeme poskytnout přesnou odpověď. Neznáme totiž spotřebu štěpky u Vaší přenosné udírny na ryby. Pokud by se jednalo o udírnu Borniak, pak by 10litrové balení udící štěpky Borniak Švestka mělo stačit na přibližně 30-35 hodin nepřetržitého provozu. Nicméně velikost udící komory není primárním faktorem určujícím spotřebu štěpky. Klíčovým je způsob, jakým je štěpka v udírně spalována a zda je použita souběžně i jako topivo.
... švestkové dřevo je pro uzení masa fantastickou volbou! Je to ovocné dřevo, podobné jablku nebo třešni, a poskytuje jemnou, sladkou a ovocnou chuť kouře. Skvěle se hodí na kuřecí, vepřové a další lehká masa. Švestkové dřevo navíc vytváří na uzeném mase krásnou růžovohnědou barvu, což mu dodává na vizuální přitažlivosti.
V případě, že budete mít další otázky ohledně udíren nebo Vás bude zajímat cokoliv ohledně grilování, neváhejte a obraťte se na nás. Volat můžete na naší zákaznickou linku, dále je Vám na našich webových stránkách k dispozici kontaktní online formulář anebo se za námi můžete vydat do naší kamenné prodejny s grily a udírnami Vladeko v Tachlovicích. Zde se můžete s případnými dotazy obrátit na jednoho z našich technických poradců.
Jste milovníci venkovního vaření? Máte doma plynový gril nebo se na jeho koupi teprve chystáte?...
Novinkami pro letošní grilovací sezónu jsou kromě jiného i nové modely peletových grilů Pit Boss....
V sobotu 15.3.25 proběhl „poslední“ jarní kurz s Mistrem Málkem. Tentokrát se Mistr a jeho...
Žádné produkty