Naše odpověď:
Dobrý den Emile, pokud víme, tak ventilátor vysoušeče je stavěný na delší dobu provozu, a tak jej i běžně používáme. Vysoušeč jídla pro udírny Borniak můžete nechat zapojený po celou dobu sušení, tedy i několik dní. Ventilátor v něm zabudovaný zajistí stálou cirkulaci vzduchu v udírně, což je pro sušení masa nezbytné. Teplota v udírně by se měla pohybovat v rozmezí 15-20 °C, což je pro sušení masa ideální.
Udržování teploty pod 20 °C je klíčové pro prevenci množení bakterií. Vysoušeč zrychlí proces sušení, takže očekávejte kratší dobu než obvyklých 7-10 dní.
V případě, že budete mít další otázky ohledně příslušenství k udírnám nebo Vás bude zajímat cokoliv ohledně grilování, neváhejte a obraťte se na nás. Volat můžete na naší zákaznickou linku, dále je Vám na našich webových stránkách k dispozici kontaktní online formulář anebo se za námi můžete vydat do naší kamenné prodejny s grily a udírnami Vladeko v Tachlovicích. Zde se můžete s případnými dotazy obrátit na jednoho z našich technických poradců.
Máte rádi ryby a nevíte jak je připravit? Přijďte k nám na kurz: rybí speciál s Martinem Lacinou!...
Ani tento rok nezahálíme a s klesajícími venkovními teplotami jako by se u nás se zájemci o to...
Vánoce se blíží a my jsme pro vás připravili skvělý výběr vánočních dárků, které potěší každého...
Žádné produkty