Naše odpověď:
Dobrý den, děkujeme za váš dotaz. Grilovací doba hovězího steaku se přímo odvíjí od stupně propečení, kterého chcete dosáhnout. Záleží tedy jen na vás, jak dlouho steak na roštu necháte. Například hovězí steak propečený na stupeň medium rare (slabě propečený, uvnitř růžový) by měl na rozpáleném roštu strávit 3 minuty z každé strany, ale kdybyste si chtěla pochutnat třeba jemně propečeném steaku (rare), musela byste grilovací dobu zkrátit na 2,5 minuty z každé strany atp. Při určování správné grilovací doby je třeba zohlednit i klimatické podmínky, přesněji řečeno venkovní teplotu. Například za chladného počasí bude grilovací čas delší než při letním grilování apod. Pro lepší názornost přikládáme malou tabulku s grilovacími časy jednotlivých stupňů propečení hovězího steaku. V případě dalších dotazů, nebo kdybyste měla zájem o grily a příslušenství Weber, neváhejte se na nás obrátit. Volat můžete na naší zákaznickou linku, dále můžete využít kontaktní online formulář na našich webových stránkách anebo nás můžete přijet navštívit do naší kamenné prodejny Weber World Vladeko v Tachlovicích, kde se vám bude věnovat jeden z našich technických poradců.
Máte rádi ryby a nevíte jak je připravit? Přijďte k nám na kurz: rybí speciál s Martinem Lacinou!...
Ani tento rok nezahálíme a s klesajícími venkovními teplotami jako by se u nás se zájemci o to...
Vánoce se blíží a my jsme pro vás připravili skvělý výběr vánočních dárků, které potěší každého...
Žádné produkty