Naše odpověď:
Dobrý den, děkujeme za Váš dotaz. Pokud se jedná o Vaši první zkušenost s hamburgery, určitě se nemusíte obávat nezdaru. Jedná se vlastně o takové hovězí karbanátky, které jsou ideální i pro ty, kteří s grilováním teprve začínají.
Gril je nejprve nutné předehřát na teplotu 200-230 °C, aby měl jeho rošt správnou teplotu. Díky rozpálenému roštu se mleté maso krásně zatáhne a neztratí tolik šťávy. Navíc se na burgerech vytvoří tolik typický vzor. Po pár minutách hamburger obraťte. Z roštu byste neměli oddělovat hamburger silou. Pokud nejde sundat nebo obrátit, nechte ho ještě chvíli grilovat.
Díky lisu na hamburgery trefíte vhodnou porci pro jednoho a také zajistíte správný tvar burgeru. Navíc i velikost burgerů bude stejná a budou se tedy grilovat po stejný čas. Obracečka Vám usnadní práci s masem na roštu, což oceníte hlavně pokud budete dělat více burgerů najednou. Na litinové pánvi můžete připravit cibulku či jinou zeleninu, která by grilovacím roštem propadla. Pánev také přijde vhod pokud budete chtít v grilu připravit hranolky. No přiznejte si to, umíte si představit hamburger bez hranolků?
V případě, že budete mít další otázky ohledně keramických grilů Big Green Egg nebo Vás bude zajímat cokoliv ohledně grilování, neváhejte a obraťte se na nás. Volat můžete na naší zákaznickou linku, dále je Vám na našich webových stránkách k dispozici kontaktní online formulář anebo se za námi můžete vydat do naší kamenné prodejny s grily a udírnami Vladeko v Tachlovicích. Zde se můžete s případnými dotazy obrátit na jednoho z našich technických poradců.
Máte rádi ryby a nevíte jak je připravit? Přijďte k nám na kurz: rybí speciál s Martinem Lacinou!...
Ani tento rok nezahálíme a s klesajícími venkovními teplotami jako by se u nás se zájemci o to...
Vánoce se blíží a my jsme pro vás připravili skvělý výběr vánočních dárků, které potěší každého...
Žádné produkty