Naše odpověď:
Dobrý den, děkujeme za váš dotaz. Metoda nepřímého grilování se používá například při přípravě větších kusů masa. Nepřímou metodou se grilu skvěle připravují celá kuřata a jiná drůbež. Nepřímé grilování spočívá v rozmístění briket nebo dřevěného uhlí po stranách grilovacího kotle. Díky tomu není žár uvnitř grilu tak intenzivní a vy můžete pěkně pozvolna grilovat kuřátko, vepřové koleno nebo kýtu. Palivové přepážky jsou jednodušší a cenově dostupnější pomůckou pro metodu nepřímého grilování. Přepážky se zaháknou za mřížku palivového roštu, aby po stranách grilovací vany vznikly dvě oddělená místa s briketami. Palivové nádoby Char-Basket mají podobu plechových košů a představují komfortnější variantu pomůcek pro nepřímé grilování. Palivové koše zastanou stejnou práci jako palivové přepážky, ale navíc fungují i jako šikovný dávkovač briket. I proto jsou palivové nádoby o něco dražší než palivové koše. Palivové přepážky i nádoby jsou součástí základní výbavy vybranných kotlových grilů Weber. Lze je však koupit i jako samosatný produkt. V případě dalších dotazů nás neváhejte kontaktovat.
Máte rádi ryby a nevíte jak je připravit? Přijďte k nám na kurz: rybí speciál s Martinem Lacinou!...
Ani tento rok nezahálíme a s klesajícími venkovními teplotami jako by se u nás se zájemci o to...
Vánoce se blíží a my jsme pro vás připravili skvělý výběr vánočních dárků, které potěší každého...
Žádné produkty