Otázky a odpovědi

Přehled zaslaných dotazů a odpovědí

Na této stránce naleznete odpovědi na nejčastější dotazy, které nám posíláte. Pokud se chcete na něco zeptat, využijte náš formulář, rádi vám odpovíme. Pošlete nám svůj dotaz.

Dotazy z oblasti Udírny a uzení

Zpět na přehled
  • 08.11.2024 Adéla P.

    Jak dlouho vydrží uzené párky?

    Dobrý den, jaká je trvanlivost uzených párků? Jak je správně skladovat po vyuzení, aby vydržely co nejdéle? Děkuji za info.
  • 07.11.2024 Robert Ž.

    Jaká střeva se používají pro uzení?

    Dobrý den, jak rozdělujeme střeva používaná k uzení? Můžete nám poradit co a jak? S manželkou stále tápeme a nevíme si rady. Děkuji.
  • 16.10.2024 Ivan R.

    Na co se při uzení používá hovězí deník?

    Dobrý den, nedávno jsem při hledání nových receptů na uzení narazil na termín hovězí deník. Můžete mi poradit, co to je a jak se to používá? Děkuji.
  • 11.10.2024 Mirek B.

    Jak naložit bůček na uzení?

    Dobrý den, přemýšlím o nákupu dřevěné udírny Master Smoker. Chtěl bych si v ní vyudit bůček, ale nevím, jak ho naložit. Myslíte, že to jako úplný laik můžu zvládnout? Poradili byste mi prosím jak na to?
  • 01.10.2024 Petr Ř.

    Jaká udící štěpka vydrží nejdéle vyrábět kouř na jedno naplnění zásobníku?

    Dobrý den, na vašich stránkách jsem našel štěpky do udíren. Chtěl bych si nějakou zakoupit. Můžete mi prosím doporučit nějakou, která na jedno naplnění vydrží vyrábět kouř co nejdéle? Nebo jaké jsou mezi nimi rozdíly? Děkuji za odpověď.
  • 05.09.2024 Iveta K.

    Jak udržet stálou teplotu v boční udírně peletového grilu Pit Boss Navigator?

    Dobrý den, mám zakoupený peletový gril Pit Boss Navigator s boční udírnou? Pro uzení potřebuji udržet stálou teplotu v udírně 90 °C. Jak toho mohu docílit? Děkuji
  • 07.08.2024 Marek T.

    Proč se nám při výrobě klobás nedaří správně plnit střívka?

    Dobrý den, opakovaně se snažím vyrobit si domácí klobásy. S větším nebo menším úspěchem se nám doma nedaří dobře plnit střívka. Někdy se trhají, nebo se lepí jedno k druhému. Můžete popsat zevrubnější návod jak postupovat a nějaké tipy a triky? Děkuji.
  • 06.08.2024 Ivan S.

    Co znamená termín přeuzení klobás?

    Dobrý den, chtěl bych se zeptat na termín přeuzení klobás? Často slýchám tento termín, ale mám jen kusé informace. Můžete mně prosím poradit?
  • 05.08.2024 Pavel V.

    Je možné u udírny Bradley Smoker Original pustit topnou spirálu samostatně bez generátoru kouře?

    Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli je u udírny Bradley Smoker Original možnost pustit zvlášť topnou spirálu, aby se klobásy nejprve sušily a poté teprve pustit generátor kouře? Nebo se spouští najednou a nejde každé zvlášť. Děkuji.
  • 02.08.2024 Anna V.

    Proč se sýry při uzení v udírně Bradley roztékají?

    Dobrý den, koupili jsme od Vás udírnu Bradley a chceme v ní udit sýry. Někde ale děláme chybu, protože například sýrové nitě se nám úplně roztékají a i menší sýry ztrácí tvar. Možná je chyba v tom, že je máme položené na roště? Možná by měli viset, nebo máme snížit teplotu (máme nastavenou udírnu na 49° C, nebo méně), případně máte jinou fintu, na kterou jsme doteď nepřišli. Umíte nám, prosím poradit?

Kategorie produktů

Aktuality

Archiv aktualit