Abychom našim zákazníkům mohli nabídnou maximum, co se na trhu s udírnami nabízí, věnujeme spoustu času jeho průzkumu. Jako další z oblíbených udíren se ukázaly plynové udírny. Nás nejvíce zaujala plynová udírna Broil King,...
Kurz grilování na grilech Big Green Egg je konečně tady - termín 24.3.2022!
Pojďte si s námi užít grilování na keramických grilech Big Green Egg!
Narazili jste na našich stránkách na keramický gril Big Green Egg? Jste fanoušky...
Začátek grilovací sezóny se již blíží a proto na náš sklad začínají přicházet i novinky letošního roku. Jako jeden z prvních na naši prodejnu v Tachlovicích dorazil plynový gril Freestyle od kanadského výrobce Napoleon. Gril...
Uzení v elektrické udírně je pro spoustu konzervativních jedinců něco nepředstavitelného. Ta myšlenka že nebudete chodit do udírny pravidelně přikládat a kontrolovat jí jestli kouří hodně nebo málo? To je prostě pro někoho, kdo...
Sezóna uzení je v plném proudu a jak všichni víte z našich stránek, máme u nás na prodejně v Tachlovicích pro zákazníky vystavené i udírny, které si můžou vyzkoušet. Ani my jsme tedy nezaháleli a pustili se do uzení. Tentokrát...
Chcete na vlastní oči vidět, jak funguje elektrická udírna? Chcete si sami vyzkoušet, jak snadné je její ovládání?
Na naší prodejně v Tachlovicích máme vystavené udírny pro zákazníky stále v provozu. A aby udírny jen tak...
Nově jsou dřevěné udírny Master Smoker, které vyrábíme u nás v Tachlovicích, opatřeny slušivým logem!
Pro některé je možná novinkou, že v dílně, která se nachází hned vedle naší prodejny s grily a udírnami v Tachlovicích...
Máte v okolí majitele elektrické udírny Bradley Smoker a chtěli byste mu věnovat originální dárek k Vánocům či narozeninám nebo jen tak pro radost? Aktuálně jsme naskladnili naprosto perfektní set doplňků ke kanadským udírnám...
Od dnešního dne máme skladem čtyři nové druhy dřevěných pelet. Tyto pelety jsou vhodné jak pro použití v udírně na pelety, tak v jakémkoliv peletovém grilu. Pelety jsou nově dodávány v příchutích Gold, Apple, Fruitwood a Texas....
Chladné počasí zahnalo venkovní kuchyně v podobě grilů k zimnímu spánku. To však neplatí pro udírny. Taková uzená klobása s hořčicí a křenem chutná i za sychravého počasí, které je pro podzim typické.
Přijďte si k nám...