Vážení zákazníci, srdečně vás zveme na další ročník kurzů grilování „Weber Gril Seminář Live 2016“. Celkem proběhnou dva kurzy, které se budou konat ve výstavním areálu naší kamenné prodejny v Tachlovicích (blízko Rudné u Prahy). První seminář proběhne 23. května od 16:00 a druhý 17. června rovněž od 16:00. V prvním případě se bude kurz zaměřovat zejména na uzení. Pod dozorem zkušených mistrů kuchařů Davida Izáka a Roberta Foukala, kteří s námi spolupracují pravidelně již několik let, si mimo jiné budete moct vyzkoušet, jak se griluje losos na uzeném prkénku nebo jak se na grilu připravují šneci z listového těsta s uzeným sýrem, či vepřové špízy s klobásou a caponatou dělají.
Druhý kurz bude zaměřený na klasické grilované pokrmy a ukáže vám jak nejlépe upéct kuře na pivě, jak zvládnout grilování steaku se žampiony, ale dojde i na přípravu jablečného moučníku s calvadosem. Kromě dobrého jídla, cenných zkušeností a nových poznatků ze světa grilování se můžete těšit i na příjemnou a pohodovou atmosféru, kterou umocňuje vřelý naturel a vstřícný přístup k lidem obou našich kuchařů. Kurzy grilování můžete objednávat prostřednictvím naší zákaznické linky na číslech 777 585 273 a 311 678 445 (kontaktní osoba Kateřina Linhartová) a na mailu linhartova@vladeko.cz