Termíny oblíbených kurzů grilování stanoveny

Vážení zákazníci, srdečně vás zveme na další ročník kurzů grilování „Weber Gril Seminář Live 2016“. Celkem proběhnou dva kurzy, které se budou konat ve výstavním areálu naší kamenné prodejny v Tachlovicích (blízko Rudné u Prahy). První seminář proběhne 23. května od 16:00 a druhý 17. června rovněž od 16:00. V prvním případě se bude kurz zaměřovat zejména na uzení. Pod dozorem zkušených mistrů kuchařů Davida Izáka a Roberta Foukala, kteří s námi spolupracují pravidelně již několik let, si mimo jiné budete moct vyzkoušet, jak se griluje losos na uzeném prkénku nebo jak se na grilu připravují šneci z listového těsta s uzeným sýrem, či vepřové špízy s klobásou a caponatou dělají.

Druhý kurz bude zaměřený na klasické grilované pokrmy a ukáže vám jak nejlépe upéct kuře na pivě, jak zvládnout grilování steaku se žampiony, ale dojde i na přípravu jablečného moučníku s calvadosem. Kromě dobrého jídla, cenných zkušeností a nových poznatků ze světa grilování se můžete těšit i na příjemnou a pohodovou atmosféru, kterou umocňuje vřelý naturel a vstřícný přístup k lidem obou našich kuchařů. Kurzy grilování můžete objednávat prostřednictvím naší zákaznické linky na číslech 777 585 273 a 311 678 445 (kontaktní osoba Kateřina Linhartová) a na mailu linhartova@vladeko.cz

img-5360
img-5185
img-5240
p1150395
p1150309
p1150365
p1150377
img-5838
p6220585
p6220608
p3140150

Kategorie produktů

Aktuality

Archiv aktualit