Posledních 6 volných míst na kurzu grilování

Máte rádi grilování a zrovna na tento pátek nemáte ještě žádný program? Potom by se vám mohlo líbit na našem kurzu grilování Grilakademie, kde se v přátelské atmosféře a pod dozorem profesionálních kuchařů naučíte něco nového, dobře se pobavíte a samozřejmě se i báječně najíte.  

Z Mexika na Jamajku

Květnový kurz grilování se tematicky točil kolem české kuchyně, respektive kolem českých grilovacích klasik. Tento pátek se ale v rámci kurzu zaměříme na světovou kuchyni a světové grilovací speciality. Na pátečním grilovacím kurzu nakouknete do mexické kuchyně a vyzkoušíte si, jak se dělá mexický rybí wrap. Hned na to se přesunete do karibské kuchyně a vyzkoušíte si, jak se dělá krkovička s jerk kořením a jamajskou rýží. Nebude chybět ani flank steak a jako moučník si na grilu upečete žmolenkový koláč. Je se opravdu na co těšit.  

Grilovací kurz již tento pátek

Tradiční kurz grilování proběhne již tento pátek v prostorech naší prodejny Weber World Vladeko v Tachlovicích od 16:00. Opět se můžete těšit na sehrané duo kuchařů David Izák a Robert Foukal, kteří vás budou kurzem provázet a udílet vám cenné rady a zkušenosti. S přihláškami ale neváhejte. Na soupisce zbývá posledních šest volných míst, tak aby zítra nebylo pozdě. Přihlášky můžete posílat na mailovou adresu obchod@vladeko.cz.  

Světový kurz grilování 23. června 2017 od 16:00

  • Překvapení na uvítání
  • Mexický rybí wrap
  • Pečená krkovice s kořením Jerk, jamajská rýže
  • Hovězí steak – flank steak
  • Žmolenkový koláč
dsc-0006
gril-akademie-kveten-2016-024
weber-skoleni-unor-2017-217
5
3
6
15-pekne-chytaji-bronz
dsc-0005
dsc-0171
dsc-0083
dsc-0207
img-4586
img-4647

Kategorie produktů

Aktuality

Archiv aktualit