Máte rádi grilování a zrovna na tento pátek nemáte ještě žádný program? Potom by se vám mohlo líbit na našem kurzu grilování Grilakademie, kde se v přátelské atmosféře a pod dozorem profesionálních kuchařů naučíte něco nového, dobře se pobavíte a samozřejmě se i báječně najíte.
Z Mexika na Jamajku
Květnový kurz grilování se tematicky točil kolem české kuchyně, respektive kolem českých grilovacích klasik. Tento pátek se ale v rámci kurzu zaměříme na světovou kuchyni a světové grilovací speciality. Na pátečním grilovacím kurzu nakouknete do mexické kuchyně a vyzkoušíte si, jak se dělá mexický rybí wrap. Hned na to se přesunete do karibské kuchyně a vyzkoušíte si, jak se dělá krkovička s jerk kořením a jamajskou rýží. Nebude chybět ani flank steak a jako moučník si na grilu upečete žmolenkový koláč. Je se opravdu na co těšit.
Grilovací kurz již tento pátek
Tradiční kurz grilování proběhne již tento pátek v prostorech naší prodejny Weber World Vladeko v Tachlovicích od 16:00. Opět se můžete těšit na sehrané duo kuchařů David Izák a Robert Foukal, kteří vás budou kurzem provázet a udílet vám cenné rady a zkušenosti. S přihláškami ale neváhejte. Na soupisce zbývá posledních šest volných míst, tak aby zítra nebylo pozdě. Přihlášky můžete posílat na mailovou adresu obchod@vladeko.cz.
Světový kurz grilování 23. června 2017 od 16:00
- Překvapení na uvítání
- Mexický rybí wrap
- Pečená krkovice s kořením Jerk, jamajská rýže
- Hovězí steak – flank steak
- Žmolenkový koláč