V sobotu 15.3.25 proběhl „poslední“ jarní kurz s Mistrem Málkem. Tentokrát se Mistr a jeho „studenti“ vrhli na výrobu klobás s čedarem a paprikou Jalapeňo.
Jako vždy zapálení studenti poctivě krájeli maso, mleli na mlýnku, kutrovali, kořenili a v neposlední řadě i naráželi do vepřových střev. Klobásky s čedarem a paprikou Jalapeňo se dají jak udit, tak grilovat na grilu. Každý si tedy klobásu připraví, jak zrovna bude mít chuť.
Nebojte se! O kurzy s Honzou Málkem nepřijdete! Pokračovat budeme opět na podzim. Sledujte naše webové stránky nebo sociální sítě a buďte připraveni.
Mezitím si můžete přijít rozšířit své znalosti v oblasti grilování a to na nové kurzy grilování na plynových grilech Napoleon s šéfkuchaři Ornym a Kajdou nebo již tradiční kurz grilování na grilech Big Gree Egg s Danem Gorovojem.
A pokud se vám bude po uzení stýskat, můžete nás navštívit v naší prodejně v Tachlovicích a zde si doplnit potřebný „arzenál“.