Dlouhé letní večery prosezené u teple sálajícího ohně miluje asi každý. Ne každý se však spokojí pouze se špekáčkem opečeném jednoduše "na klacku", ale rád by si pochutnal i na grilovaném steaku, sýru a zelenině. Právě díky grilovacím ohništím Remundi nyní můžeme vyhovět všem!
Ohniště jsou k dispozici v různých tvarech i velikostech. U nás na prodejně jsme pro Vás zatím vystavili modely Carus, Nero a Vulcano. Samotné ohniště je ve všech třech případech stejné, liší se pouze typem podstavce, aby si vybral každý podle vlastního vkusu. Výstavu a naskladnění dalších modelů pro Vás usilovně připravujeme, abychom mohli nabídnout každému to, co se mu líbí.
Není to jen ohniště!
Jak jsem již psal výše, nejedná se pouze o obyčejné ohniště, ale spíše by se mohlo nazývat profesionálním grilem s otevřeným ohněm. Jak to tedy vše funguje? Naprosto jednoduše!
Na začátku stačí uprostřed topeniště rozpálit pár kousků suchého dřeva a počkat, než se pořádně roztopí. Následně rozpálený tál potřete olejem, aby se na něj pečené maso nelepilo a můžete začít grilovat! Díky kruhovému grilovacímu tálu je v každé částí (dle vzdálenosti od ohně) rozdílná teplota a můžete tak péci jak na přímém žáru, tak i nepřímou grilovací metodou při nižších teplotách.
Nespočet možností na jednom ohni.
I bez jakéhokoliv příslušenství navíc jste na grilovacích ohništích Remundi schopni vykouzlit neuvěřitelné zázraky a nakrmit spoustu lidí, neboť grilovací plocha je opravdu veliká a díky jednoduchému topení dřevem a regulační klapce můžete dosáhnout prakticky libovolné teploty.
Díky široké nabídce příslušenství se však otevírá další množství možností, jak ohniště využívat. Například Topper set vám nad středem ohniště poskytne vyvýšený rošt, na kterém budete grilovat přímo nad ohněm, a navíc získáte další teplotní zónu. Dále třeba grilovací kroužek, aby se Vám rajčata nerozkutálela do ohně, poklop pro rozpečení sýru, Wok pánev, rotisserie a spoustu dalších můžete k ohništi přikoupit a mít tak z grilování ještě více radosti.
Po skončení grilování se nemusíte bát dlouhého čištění. Tál je vyroben s malým zahnutím, aby omastek stékal do středu k ohni a nezamazal vám ohniště zvenku. Když dogrilujete, jednoduše pomocí obracečky nahrnete zbytky do středu grilu a je hotovo! Pod samotným topeništěm je kyblík, do kterého spadá vyhořelý popel, díky tomu ani vybírání ohniště není náročné, stačí vše smést do středu a vysypat plný kyblík.
Přijďte se k nám do prodejny s grily Vladeko v Tachlovicích podívat osobně, ať se sami přesvědčíte, jakým způsobem lze klasické pečení špekáčků na ohni povznést o něco výše! Budeme se na Vás těšit.