Máte rádi ryby a nevíte jak je připravit? Přijďte k nám na kurz: rybí speciál s Martinem Lacinou!
U nás v grilykrby.cz se stalo tradicí, že pravidelně pořádáme pro naše stále i nové zákazníky kurzy uzení a grilování. Velmi oblíbenými se staly jak kurzy grilování na grilech Big Green Egg, tak i kurzy výroby domácích uzenin s Honzou Málkem. Žhavou novinkou novinkou je pak dlouho poptávaný kurz zaměřený na filetování a tepelnou úpravu ryb: Kurz: rybí speciál s Martinem Lacinou
Martin Lacina má vlastní sádky v Letech u Dobřichovic a rybám rozumí jako málokdo. Je dlouholetým rybářem a svoji vášeň k rybám přenesl i do pracovního života. Umí upravit téměř jakoukoli rybu a občas i něco trošku pro naše končiny exotičtějšího. Jako například chobotnici na grilu.
Kurz se koná v sobotu 7.12.2024 od 9:00 v naší kamenné prodejně V Tachlovicích. Účastníci kurzu se naučí celkové zpracování ryby od vylovení ryby z kádě až po výrobu zavináče. Každý účastník si odnese vlastnoručně vyrobené rybí dobroty a navíc k obědu ochutná klasické Fish and chips z kuchyně Martina Laciny.
Ostatní zákazníci nemusí sedět doma a mohou nás navštívit a inspirovat se skvělým nápadem pro vánoční dárek. Prodejna v Tachlovicích bude otevřena a to od 9:00 do 15:00.